Video

Dode vrouw waarschijnlijk twee dagen voor ze werd gevonden al omgebracht

6 juni om 10:11 • Aangepast 19 juni om 02:03
nl
De 43-jarige vrouw die twee weken geleden dood werd gevonden in haar appartement in Goirle, is waarschijnlijk twee dagen eerder, op woensdag 22 mei, om het leven gebracht. Dat concludeert de politie op basis van onderzoek. De vrouw werd op vrijdag 24 mei dood gevonden in het appartement aan het Wildpleintje. De politie is nu op zoek naar camerabeelden van de woensdag daarvoor.
Profielfoto van Wim Coenen
Geschreven door

Het is vast komen te staan dat de vrouw die woensdagavond om zes uur nog in leven was. Ook is uit onderzoek duidelijk geworden dat het slachtoffer in ieder geval na negen uur die avond niet meer reageerde op contactpogingen. De politie houdt er dan ook rekening mee dat ze tussen die tijdstippen om het leven is gebracht.

Reden voor de politie om mensen uit Goirle en omgeving te vragen of ze camerabeelden hebben van die woensdagavond tussen zes en negen uur.

De politie nam vrijdagmiddag 24 mei een kijkje in het appartement na een melding dat er geen contact meer mogelijk was met de vrouw. Agenten vonden vervolgens haar levenloze lichaam. Na enkele dagen onderzoek kwam de politie tot de conclusie dat de vrouw om het leven was gebracht.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

MEER OVER DEZE ZAAK:

Dode vrouw in appartement kwam om het leven door een misdrijf

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!