De laatste Wakker! op de radio, Koen keert terug in de middag

6 juni om 15:30 • Aangepast 19 juni om 02:06
nl
Na 5 jaar en een week kan Koen Wijn gaan uitslapen. De radiopresentator maakte vandaag voor de laatste keer de ochtendshow Wakker! Het was een komen en gaan van bekenden.
Profielfoto van Maarten Kortlever
Geschreven door

Of het nu vaste stamgast John de Bever was of oud-collega Daisy, ze kwamen allemaal langs tijdens de radioreceptie donderdagochtend. Dit tot groot plezier van Koen die van de ene verrassing in de andere rolde. Een heel stel luisteraars stond onaangekondigd voor de deur met bloemen en cadeautjes. Twee luisteraars in Frankrijk lieten zelfs een taart bezorgen.

"Het was me een genoegen."

Vijf jaar lang liep Koen Wijn om vijf uur de studio van Omroep Brabant binnen om een uur later op de radio de dag op te starten. De luisteraars stonden daarbij altijd op nummer één. "Het was me een genoegen. Altijd met veel plezier gedaan", waren de laatste woorden waarna Radar Love van Golden Earring werd ingestart. Vijf jaar geleden was dat de eerste plaat in Wakker en nu dus de laatste.

De luisteraars van Omroep Brabant hoeven Koen overigens niet lang te missen. Over een paar weken keert hij terug in de middag. Tussen 13.00 en 16.00 uur gaat hij de nieuwe muziekshow 'Wijn in de middag' presenteren. Dat wordt vast net zo gezellig als de ochtend. En niet onbelangrijk: Koen hoeft er niet zo vroeg zijn bed voor uit.

Vanaf maandag neemt Jordy Graat de ochtendshow op de radio over. Samen met collega's Mark, Niek en Caroline maakt hij dan KEIgoeiemorgen!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!