Video

Groots-concert tijdelijk stilgelegd, bezoekers moesten het veld verlaten

16 juni om 18:48 • Aangepast vandaag om 12:13
nl
Het Groots-concert van Guus Meeuwis is zondagavond tijdelijk stilgelegd. Alle bezoekers die op het veld van het Philips Stadion in Eindhoven stonden, moesten het veld rustig verlaten. De reden was een naderende regenbui, maar die bleek uiteindelijk mee te vallen.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

In het stadion was op dat moment Groots met een zachte G van Guus Meeuwis bezig. Op grote schermen kwam rond half zeven plotseling de mededeling dat bezoekers het veld rustig moesten verlaten vanwege weersomstandigheden. Ze werden gevraagd om de aanwijzingen van veiligheidspersoneel op te volgen.

De bezoekers werden naar tribunes geleid waar nog plekken vrij waren. Daar konden ze een regenbui afwachten. Op social media lieten mensen weten dat de ontruiming rustig verliep. Het publiek dat al op de tribune zat, mocht daar blijven zitten.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

'Zekere voor het onzekere'
Uiteindelijk viel de gevreesde regenbui mee. Rond zeven uur, een halfuur nadat het veld werd ontruimd, mochten de bezoekers weer terug het veld op.

Wachten op privacy instellingen...
Bezoekers moeten de aanwijzingen van veiligheidspersoneel opvolgen.
Bezoekers moeten de aanwijzingen van veiligheidspersoneel opvolgen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!