Video

Man betast 8-jarig meisje en vlucht, politie toont beelden van verdachte

17 juni om 17:26 • Aangepast vrijdag om 02:04
nl
Even haar hondje uitlaten en daarna weer terug naar huis: dat is wat een 8-jarig meisje uit Breda van plan is wanneer het plots compleet misgaat. Een man loopt op haar af, pakt haar beet en betast haar vervolgens. Wie herkent de man op deze beelden?
Profielfoto van Kamiel Visser
Geschreven door

Die vraag stelt de politie maandag in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Een en ander speelt op vrijdag 22 maart rond kwart voor vijf die middag. Een man loopt op het meisje af bij een speeltuin aan de Pottenbakkerstraat in Breda.

Gillen
De man pakt haar vast en betast het meisje. Ze vraagt meerdere keren om daarmee te stoppen. Toch luistert de man niet en gaat hij door.

Daarom besluit het jonge slachtoffer het op een gillen te zetten. Het blijkt effect te hebben: de man slaat op de vlucht en is nergens meer te bekennen. Tot nu toe is er nog geen verdachte opgepakt in de zaak.

Signalement
De dader is een lichtgetinte man van tussen de 25 en 40 jaar oud, hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.80 meter lang. Ook zou hij kort, lichtbruin haar hebben. Hij droeg die bewuste middag donkere kleding, maar vooral zijn groene schoenveters vallen op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!