Video

Meisje (3) zwaargewond bij aanrijding met taxibusje

19 juni om 16:06 • Aangepast 28 juni om 02:08
nl
Een driejarig meisje is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een taxibusje in de Veestraat in Breda. Dat gebeurde in de buurt van een grote speeltuin. Even verderop is een traumahelikopter geland voor assistentie.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

Het kindje is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dat gebeurde onder begeleiding van een trauma-arts en de politie. Agenten hielden het verkeer tegen, zodat de ambulance meteen kon doorrijden. De taxi vervoerde kinderen. Die zijn met een ander busje opgehaald.

Op het moment dat het ongeluk gebeurde, waren er veel mensen in de speeltuin. De omgeving is volledig afgezet en de politie hoort meerdere getuigen.

IJscowagen
Vlak voor of tijdens de aanrijding reed er een ijscowagen in de wijk. Volgens de politie zou dat een belangrijke getuige kunnen zijn en daarom was de politie op zoek naar de bestuurder. Die heeft zich inmiddels bij de politie gemeld.

Meerdere mensen vertellen op locatie tegen een 112-correspondent dat er op de plek vaker ongelukken gebeuren, omdat automobilisten daar vaak te hard rijden. Hoe dit ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk.

foto: Perry Roovers/SQ Vision.
foto: Perry Roovers/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!