Video

Vrouw overlijdt bij aanrijding: ze stapte uit auto die stilstond op rijbaan

30 juni om 10:34 • Aangepast maandag om 15:19
nl
Een 41-jarige vrouw uit het Belgische Minderhout is zaterdagavond overleden bij een ongeluk op de Boshovenring in Baarle-Nassau. Hierbij waren twee auto's betrokken.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor twaalf 's avonds. De auto waarin de 41-jarige vrouw met nog vier anderen zat, reed over de Boshovenring vanuit België richting Breda. De auto zou volgens de politie zijn stilgezet op de rijbaan, waarna de 41-jarige vrouw uitstapte.

Traumaheli
Op dat moment kwam een andere auto aanrijden op dezelfde rijbaan. Deze kon de stilstaande auto niet meer ontwijken en klapte daar achterop.

De hulpdiensten kwamen vervolgens massaal naar de Boshovenring. Een traumahelikopter landde in de omgeving en ook een traumateam uit België kwam.

Bijrijdster
Ambulancemedewerkers, de brandweer en agenten hebben de 41-jarige vrouw nog hulp verleend, maar ze kon niet meer gered worden.

Waarom het 41-jarige slachtoffer zich buiten de auto bevond op het moment van het ongeluk, wordt nog onderzocht.

Slachtofferhulp
De bijrijdster van de andere betrokken auto, een 43-jarige vrouw uit Nieuwegein, is naar een ziekenhuis gebracht. De weg werd afgezet zodat de politie onderzoek kon doen.

Na het ongeluk werd niemand aangehouden. De bestuurders waren niet onder invloed, laat een politiewoordvoerster weten.

Ondanks dat het ongeluk op een donkere, afgelegen weg plaatsvond, waren veel mensen er getuige van. De politie regelt voor hen slachtofferhulp.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!