Video

Bestuurder onder invloed gepakt met hakbijl, flakka en duizenden euro's

zondag om 17:37 • Aangepast maandag om 17:12
nl
Een man (30) uit Bergen op Zoom is zaterdagavond in Oudenbosch opgepakt nadat hij onder invloed en met een ongeldig rijbewijs tegen het verkeer in reed. Uiteindelijk bleek de man ook een heleboel opmerkelijke spullen bij zich te hebben zoals een hakbijl en een aansteker die op een vuurwapen leek. Maar ook duizenden euro's cash en drugs.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

De man reed tegen het verkeer in op de West Vaardeke in Oudenbosch. Dat was ook de reden dat de politie hem achterna ging. In de Ringstraat hebben ze de chauffeur aangesproken, het bleek een bekende te zijn van de politie. In zijn auto lag een hakbijl op het dashboard. Ook rook het in de auto sterk naar flakka, een verboden drugsoort.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

De man had geen geldig rijbewijs, hij gedroeg zich raar waardoor de politie vermoedde dat hij onder invloed was. De man is aangehouden voor rijden onder invloed en rijden zonder geldig rijbewijs. Maar hij verzette zich flink en probeerde er half geboeid vandoor te gaan. Agenten moesten een stroomstootwapen gebruiken om hem in bedwang te houden.

In de auto had de man ook een aansteker liggen die op een vuurwapen leek. Hij had enkele duizenden euro's op zak, meerdere bankpassen van verschillende mensen en verschillende telefoons. Ook had hij inderdaad flakka bij zich een een portie hasj.

"Al met al heeft de aangehouden verdachte heel wat uit te leggen. Hij zit nog vast", aldus de politie in een persbericht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!