Video

Op tijd Oranje zien? Vertrek vroeg, waarschuwt de ANWB

dinsdag om 11:47 • Aangepast woensdag om 12:25
nl
Voor liefhebbers van het Nederlands voetbalelftal is het verstandig om deze dinsdag op tijd naar huis te vertrekken. Deze waarschuwing geeft de ANWB. Die verwacht dat het vroeg druk op de weg zal zijn vanwege de wedstrijd van Oranje tegen Roemenië die om zes uur begint. Ook het druilerige weer zal het verkeer stroperig maken. De ANWB voorziet dat de avondspits een uur eerder begint.
Profielfoto van Kamiel Visser
Geschreven door

Volgens een woordvoerder van de ANWB gaat het waarschijnlijk een 'pittige spits' worden. "Gok er niet op dat een uurtje eerder vertrekken genoeg is."

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

"Het is eigenlijk precies dezelfde situatie als vorige week", aldus de zegsman van de ANWB. Ook toen was er een vroege avondspits vanwege de wedstrijd tegen Oostenrijk.

Volgens hem kan op de gebruikelijke knelpunten grote drukte ontstaan. "In Brabant gaat het dan vooral om knooppunt Hooipolder, de A58 en het wegennet rondom Eindhoven."

DIT IS OOK INTERESSANT:

Rijkswaterstaat verwacht een vroegere avondspits door wedstrijd Oranje

Op zwarte zaterdag sta je vier uur in de file: 'Is echt krankzinnig'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!