Video

N65 weer open na botsing tussen auto en vrachtwagen

5 juli om 11:19 • Aangepast 16 juli om 02:01
nl
Op de N65 bij Biezenmortel zijn vrijdagochtend een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de auto is daarbij gewond geraakt. De N65 in de richting van Tilburg was daardoor afgesloten.
Profielfoto van Wim Coenen
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde bij Biezenmortel op de weg richting Tilburg. De auto en de vrachtwagen botsten daar op elkaar. De bestuurder van de auto is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

De vrachtwagenchauffeur is een vrouw uit Dongen. Zij raakte niet gewond, vertelt ze na het ongeval. Ze zegt dat het ongeluk ontstond doordat de auto haar vrachtwagen inhaalde, maar te vroeg weer op haar rijbaan kwam. Hij raakte haar cabine, waardoor de auto tolde en van de weg raakte. De auto kwam tegen de boom tot stilstand.

De voertuigen zijn zwaar beschadigd en zijn weggesleept. De N65 was door het ongeluk in de richting van Tilburg dicht. Het verkeer in de richting van Den Bosch had vertraging.

De auto raakte zwaar beschadigd (foto: SQ Vision/Bart Meesters).
De auto raakte zwaar beschadigd (foto: SQ Vision/Bart Meesters).
De vrachtauto kon ook niet verder rijden (foto: SQ Vision/Bart Meesters).
De vrachtauto kon ook niet verder rijden (foto: SQ Vision/Bart Meesters).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!