Video

Man pakt sleutels af van oudere vrouw en gaat er met haar auto vandoor

6 juli om 10:34 • Aangepast 16 juli om 02:03
nl
Een oudere vrouw is vrijdagavond op de Klundertseweg in Zevenbergen met geweld beroofd van haar auto. De verdachte kon wat later in Rotterdam worden aangehouden.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het 70-jarige slachtoffer stond iets voor middernacht voor een huis aan de Klundertseweg toen zij ineens werd vastgepakt en mishandeld. De verdachte eiste haar autosleutels en gooide haar daarna op de grond. Uiteindelijk gaf het hevig geschrokken slachtoffer de autosleutels af. De verdachte reed met de auto weg richting Klundert.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

Klemrijden
Gewaarschuwde agenten zagen de auto enkele minuten later rijden en zetten de achtervolging in. De verdachte reed richting Rotterdam. Daarop werden ook agenten daar ingeseind en zetten zij mee de achtervolging in.

De agenten zagen de auto doorrijden naar Hendrik-Ido-Ambacht en probeerden de auto daar klem te rijden. Dat lukte net niet. Maar rond kwart over twaalf 's nachts ontdekten ze de auto aan het Roemer Visscherhof.

Stroomstootwapen
In een steegje zagen zij de 20-jarige verdachte uit Breda zitten. Hij is onder dreiging van een stroomstootwapen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!