Winnen, winnen, winnen: gratis in alle attracties op de Tilburgse Kermis

11 juli om 18:00 • Aangepast 20 juli om 02:04
nl
Het is weer bijna zover. Vrijdag 19 juli gaat de grootste kermis van de Benelux van start: de Tilburgse Kermis. De een komt er om te feesten, de ander om te genieten van de attracties. Hoe leuk zou het zijn als je één dag gratis in elke attractie mag stappen? Dat is een droom die uitkomt, toch!?
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

Voor het derde jaar op rij kun je een Gouden Kermispas winnen. De gouden kaart geeft eenmalig gratis toegang tot alle attracties op de Tilburgse Kermis. Dit op de openingsdag: vrijdag 19 juli. En je mag ook nog een vriend of vriendin meenemen.

Thom was eerder de gelukkige
Thom Jansen uit Tilburg won in 2022 de Gouden Kermispas. Voor Thom en zijn vrienden is de Tilburgse Kermis vaste prik. "Ieder jaar gaan we er sowieso wel twee of drie keer heen." Maar als je Thom vraagt wat hij nou het leukste vindt aan de kermis, zijn dat niet de attracties. "Het gaat vooral om de gezelligheid. Lekker mensen kijken en een drankje erbij."

Maar de Gouden Kermispas bracht daar wel verandering in natuurlijk. "Nu zijn we ook écht voor het eerst in de attracties gagaan!"

Zo kan je winnen
Om de Gouden Kermispas te winnen, kun je het beste alvast een alarm in je telefoon zetten en zorgen dat je woensdag 17 juli om 18.00 uur klaar zit op de Facebookpagina van Omroep Brabant. Dan start namelijk de livestream van de Gouden Kermispas. Iedereen die de video liket, vóórdat de flos gepakt wordt maakt kans. Op het moment dat de flos is gepakt, begint de loting. Iedereen die de video een like heeft gegeven, doet mee. Je hoeft dus niet naar Tilburg te komen, je kan gewoon op je telefoon of op je laptop meekijken en liken.

Maar hoe zorg je nou dat die flos zo snel mogelijk naar beneden komt en jij dus meer kans hebt om de Gouden Kermispas te winnen? Bij iedere like, zakt de bal een stukje verder naar beneden. Dit jaar is er ook een nieuw spelelement toegevoegd: namelijk challenges. Samen met de kijkers van de stream proberen presentator Thomas Wustman en social verslaggever Nicole Melchers de challenges te voltooien. Elke voltooide challenge zorgt ervoor dat de bal in een keer een meter naar beneden zakt. En hoe sneller de bal beneden is, hoe minder mensen de kans hebben om mee te spelen.

’t Brabants Buske op de kermis

Tijdens de Tilburgse kermis kan je ’t Buske op pad sturen, over de kermis. Wil jij gillen in een attractie met Hannelore? Of heb je een mooi verhaal dat je wilt delen met Michiel? Stuur dan een mailtje naar: [email protected] of stuur een berichtje via Facebook of Instagram.

't Kermis Buske zie je elke dag vanaf 17.40 uur (daarna ieder uur herhaald) van maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli. ’t Buske vind je bij het reuzenrad, kom je gezellig langs?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!