Video

Man (25) bij zijn huis doodgeschoten: buurman is verdachte

11 juli om 15:20 • Aangepast 20 juli om 02:04
nl
Een man van 55 uit Stampersgat wordt verdacht van het doodschieten van een 25-jarige dorpsgenoot. Dat gebeurde woensdagnacht in de Markiezaatstraat in het dorp. De verdachte is de buurman van het slachtoffer. Dat meldt de politie donderdagmiddag.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Kort na middernacht werd er bij een appartementencomplex aan de Markiezaatstraat een man doodgeschoten. De hulpdiensten rukten massaal uit en er landde ook een traumahelikopter. De verdachte werd ter plaatse opgepakt.

De wijk was donderdagochtend nog afgesloten, omdat er nog volop onderzoek gedaan werd. Bewoners reageerden geschrokken op het nieuws. "Ik werd wakker van de traumahelikopter die hier voor in het weiland landde", vertelt Bea. "Ik vind het heel erg wat er gebeurd is."

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Sommige buurtbewoners uit de wijk keken niet gek van de schietpartij op

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!