B&B Vol Liefde begint weer, zo gaat het met Olof en Marian

15 juli om 17:12 • Aangepast 24 juli om 02:00
nl
Miljoenen kijkers zitten deze maandagavond op de bank met de afstandsbediening in de hand, klaar voor het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Het tv-programma van RTL, waarin alleenstaande eigenaren van een bed and breakfast op zoek gaan naar de liefde, is een heuse kijkcijferhit. Hoe gaat het met de Brabantse oud-deelnemers Marian en Olof en hoe kijken ze terug op hun deelname?
Profielfoto van Karin KampProfielfoto van Danique Pals
Geschreven door

Marian uit Den Bosch was vorig jaar te zien in B&B Vol Liefde. Ze ontving verschillende leuke mannen, onder wie Olof uit Vught, in haar luxueuze onderkomen in Portugal. Geen van de heren wist het hart van de 70-jarige Marian te veroveren, maar momenteel is ze wél smoorverliefd, op Ronald. "Hij is veertien jaar jonger, maar dat vormt in ons geval geen struikelblok", vertelde ze eerder in De Telegraaf. "Hij is een zorgzame man, die veel liefde geeft aan mij."

Inmiddels heeft ze haar mooie villa in de Algarve verruild voor Den Bosch. Presentator Art Rooijakkers zocht de blondine op voor de reünie-uitzending van B&B Vol Liefde en werd hartelijk ontvangen door een stralende Marian en haar vriend. Even later was er nog een grote verrassing toen er werd aangebeld. Kandidaten Olof, Jan en Ed stonden voor de deur voor een plons in het zwembad en om de powerlady alle succes te wensen met haar nieuwe liefde.

"Ik ben precies dezelfde Olof als voor het programma."

Publiekslieveling Olof wist het hart van Marian dus niet voor zich te winnen, maar wel dat van een andere vrouw. In het radioprogramma KEIgoeiemorgen van Omroep Brabant vertelde hij maandag dat hij het prima naar zijn zin heeft met zijn vriendin Margje. En natuurlijk gaat hij deze maandagavond ook naar het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde kijken. "Ik kijk er natuurlijk wel op een andere manier naar dan de meeste Nederlanders. En ik heb al wat korte stukjes gezien. Ik denk dat Anja in Frankrijk wel een pittige tante is."

B&B Vol Liefde is al jaren een succesprogramma van RTL. Het datingprogramma trekt miljoenen kijkers en veel oud-deelnemers kunnen niet meer normaal over straat.

LEES OOK: Olof uit B&B Vol Liefde staat open voor afspraakjes: 'Zeg nooit nooit'

Terugkijkend naar zijn eigen deelname, vindt Olof dat hij helemaal zichzelf is gebleven. "Ik ben geen ander mens geworden. Ik ben precies dezelfde Olof als voor het programma. Je moet met je beide benen op de grond blijven staan", zegt hij. Ondanks zijn nuchterheid heeft het programma wel impact op Olof gehad. "Je komt in een hele andere wereld. Een mediawereld die je niet kent."

Olof moest dan ook lachen toen hij een tijd geleden werd gebeld door het castingbureau van B&B Vol Liefde. "Die meiden belden mij om te vragen of ik mee wilde doen aan het nieuwe seizoen. Dat vond ik wel bijzonder. Ik zei dat ze eens goed moesten kijken naar hun eigen reünie-aflevering, want dan zie je dat ik een nieuwe vriendin heb", lacht hij. "Toen belden ze later terug dat ze niet goed hadden opgelet."

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Olof uit B&B Vol Liefde debuteert in film: 'Prima, niks mis mee'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.