Guido Weijers blaast Oudejaarsconference af: geen twaalfde editie

14 juli om 18:50 • Aangepast 24 juli om 02:00
nl
Cabaretier Guido Weijers speelt dit jaar geen Oudejaarsconference. De verkoop voor de tournee van dit najaar was al van start gegaan. Het is niet bekend waarom de Bredanaar (46) dit besluit heeft genomen.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Op de websites van theaters staat dat de komiek in plaats van de Oudejaarsconference zijn reguliere programma Momentum opnieuw speelt. Weijers speelt deze show al vanaf januari.

Loens Theater, het productiebedrijf van de geboren Boxmerenaar, laat weten dat hij dit jaar 'geen ruimte en tijd' heeft voor de productie van zo'n show.

Weijers speelde sinds 2006 elf keer een Oudejaarsconference. De voorstellingen werden eerst uitgezonden op SBS6. De laatste jaren waren de shows te zien bij RTL 4. In 2023 nam de komiek een tijdje vrij en speelde hij ook geen eindejaarsshow.

LEES OOK: Guido Weijers verbreekt record met zijn oudejaarsconference

Momentum is de zesde reguliere theatershow van Weijers, waarin de cabaretier volgens de theaters het publiek ‘overrompelt met een tornado van humor en filosofie’.’

Theatergangers die al een kaartje voor de Oudejaarsconference hadden gekocht, hebben bericht ontvangen dat de show is omgewisseld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.