Video

Meerdere tips over gedode hoogbejaarde vrouw in Eersel

16 juli om 12:41 • Aangepast 26 juli om 02:02
nl
De politie heeft meerdere tips ontvangen over de hoogbejaarde vrouw die vorige week vrijdag dood werd gevonden in haar huis aan de Midakkers in Eersel. Ze is door geweld om het leven gebracht. Het onderzoek is volgens de politie nog in volle gang.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

"We ontvingen meerdere tips na onze vraag om informatie, waarvoor dank. De tips worden nu nagelopen en op bruikbaarheid onderzocht. Meer tips blijven uiteraard welkom", meldt de politie dinsdag.

Getuigen worden nog altijd verzocht om zich te melden. Net als mensen die donderdag overdag, 's avonds, 's nachts of zelfs in de ochtend van vrijdag 5 juli in de buurt van haar huis aan de Midakkers iets verdachts hebben gezien."

LEES OOK: Getuigen van laatste uren dode vrouw gezocht: 'Elk stukje info kan helpen'

Vraagtekens rondom dood
De 91-jarige mevrouw Smiesing werd thuis gevonden. Een 35-jarig familielid werd aangehouden, maar het onderzoek gaat onverminderd verder. Het onderzoeksteam vraagt hulp om een goed beeld te krijgen van wat er zich aan de Midakkers heeft afgespeeld.

Tips kunnen worden doorgegeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wie liever anoniem een tip wil doorgeven, kan dat doen via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Ook is het mogelijk om een tipformulier op de politiewebsite in te vullen.

De politie deed na de vondst van de dode vrouw uitgebreid onderzoek aan de Midakkers in Eersel (foto: politie).
De politie deed na de vondst van de dode vrouw uitgebreid onderzoek aan de Midakkers in Eersel (foto: politie).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!