Veerle en Sem mogen gratis in alle attracties op de Tilburgse Kermis

18 juli om 21:22 • Aangepast 27 juli om 02:02
nl
Álle attracties op de Tilburgse kermis bezoeken, voor nop? Klinkt te mooi om waar te zijn, maar voor Ramona uit Nuland de keiharde werkelijkheid. Zij won woensdagavond de Gouden Kermispas voor haar kinderen. "We hebben heel Nuland bij elkaar geschreeuwd van blijdschap."
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

Ramona's dochter Veerle is gek op uitjes en de kermis in Den Bosch en Oss zijn dan ook zeer geliefd. De Tilburgse Kermis? Daar zijn ze nog nooit geweest. "Ergens houdt 't feest een keer op natuurlijk," vertelt moeder Ramona lachend.

Maar toen ze hoorde dat ze via de Facebookpagina van Omroep Brabant mee konden spelen om een kermispas te winnen waarmee je op openingsdag van de Tilburgse Kermis gratis toegang krijgt tot alle attracties, deden ze natuurlijk mee.

"Ze noemen alweer mijn naam!"
Op de Tilburgse Kermis hing een kermisflos, hoog aan de Kattenrug. Iedereen die de livestream likete voordat de kermisflos gepakt werd, maakte kans op de kermispas.

Online konden kijkers meedoen aan challenges, om de flos zo sneller te laten zakken. Veerle en Ramona speelden fanatiek mee. "Toen de presentator mijn naam twee keer noemde, gierde de adrenaline door ons lijf! We wilden zo graag winnen!"

Na afloop van het spel werd er geloot. Daarbij kwam de naam van Ramona dus als gelukkige naar boven. "We hebben heel Nuland bij elkaar gegild van blijdschap, de buren zullen wel gedacht hebben!"

Welke attractie als eerste aan de beurt is? Dat is voor Veerle niet moeilijk: "De Breakdance." Dat is een attractie waarbij de bezoekers in karretjes met hoge snelheid om elkaar heen draaien. "Ik hou van snelle attracties en helemaal als de karretjes ronddraaien."

’t Brabants Buske op de kermis

Tijdens de Tilburgse kermis kan je ’t Buske op pad sturen, over de kermis. Wil jij gillen in een attractie met Hannelore? Of heb je een mooi verhaal dat je wilt delen met Michiel? Stuur dan een mailtje naar: [email protected] of stuur een berichtje via Facebook of Instagram.

't Kermis Buske zie je elke dag vanaf 17.40 uur (daarna ieder uur herhaald) van maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli. ’t Buske vind je bij het reuzenrad, kom je gezellig langs?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!