Dief klampt zich aan agent vast en geeft kusjes om aanhouding te voorkomen

20 juli om 10:15 • Aangepast 31 juli om 02:03
nl
Twee fietsendieven zijn vrijdagavond aangehouden in Someren. Een van hen werd betrapt toen hij boodschappen deed in een supermarkt waar hij eerder een fiets had gestolen. Toen een medewerker hem herkende, werd de politie gebeld. De man begon een smeekbede om zijn aanhouding te voorkomen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De twee dieven hadden een fiets van een supermarktmedewerker gestolen. Een bewakingscamera had de dieven vastgelegd. Supermarktmedewerkers konden daarom een van de dieven herkennen toen hij er boodschappen kwam doen. Medewerkers namen hem mee naar het kantoor en belden de politie.

Toen hij werd aangehouden, begon de verdachte een heuse smeekbede. Hij ging op de knieën, pakte het been van een van de agenten vast, pakte daarna de arm van de agent en begon die te kussen, smekend om niet naar de cel te hoeven.

Complete overnachting
De agenten vielen er niet voor en hielden de man aan. Daarna gingen ze naar het huis van de verdachte, om de gestolen fiets op te halen. Daar zagen ze de tweede verdachte die betrokken was bij de fietsendiefstal. "Ook deze verdachte mocht na bevel van de officier van justitie met ons mee voor een all-inclusive overnachting in Eindhoven", laat een van de agenten op social media weten.

De verdachten worden deze zaterdag verhoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!