Video

Fietser belandt tientallen meters verderop na botsing en raakt zwaargewond

21 juli om 07:25 • Aangepast 31 juli om 02:06
nl
Een fietser is zondagochtend geschept door een automobilist op de Willem de Zwijgerweg in Best. Dit gebeurde op de kruising met de Oude Rijksweg. De fietser raakte zwaargewond.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Door de harde klap belandde de fietser tientallen meters verderop op het asfalt. Zowel de auto als de fiets raakten bij de aanrijding zwaar beschadigd.

Traumaheli
Het slachtoffer is met ernstige verwondingen in een ambulance naar het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Vanwege de ernst van de situatie werd ook een traumaheli opgeroepen. Die landde bij tankstation Kriekampen langs de snelweg A58 tussen Best en Oirschot. Daar stapte de trauma-arts aan boord van de ambulance.

De automobilist bleef bij de aanrijding ongedeerd.

Afsluiting
De Willem de Zwijgerweg is voorlopig afgesloten tussen de Oude Rijksweg en de Hinkelbrits. De politie doet onderzoek en wil alles in beeld brengen.

De fietser belandde na de aanrijding in Best  tientallen meters verderop op het asfalt (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De fietser belandde na de aanrijding in Best tientallen meters verderop op het asfalt (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De fietser werd geschept door een automobilist (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De fietser werd geschept door een automobilist (foto: Sander van Gils/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!