Liveblog

112-nieuws: auto vast onder bord op snelweg • motorrijder ernstig gewond

22 juli om 10:47 • Aangepast 20 augustus om 10:21
nl
In dit liveblog hielden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.03

Dit liveblog is gesloten

22.57

Motorrijder zwaargewond

Bij een ongeluk op de Vinkelsestraat in Heesch is een motorrijder vanavond ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De politie, ambulance en een trauma heli waren ter plekke. De man die de motor bestuurde is naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
18.47

Auto raakt wielrenner

Een automobilist heeft op de Rootakkers in Helmond vanavond een wielrenner over het hoofd gezien toen deze van rechts kwam en heeft haar geraakt. Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk precies is gebeurd. De wielrenster is met onbekende verwondingen naar het Elkerliek ziekenhuis in Helmond vervoerd. De chauffeur van de auto kwam met de schrik vrij.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
18.27

Politie zoekt getuigen ongeluk

De politie zoekt getuigen van een fietser die vanmiddag is aangereden in Waalre. Ook kijkt ze uit naar mogelijk beeldmateriaal van deze locatie.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Wachten op privacy instellingen...
18.10

Fietser zwaargewond

Op de Ansbalduslaan in Waalre is vanmiddag een fietsster aangereden. De vrouw is zwaargewond met de ambulance vervoerd naar een ontmoetingsplek met de traumaheli op de snelweg A50. De politie stelt een onderzoek in naar het ongeval. De weg is geruime tijd afgesloten geweest voor alle verkeer.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
18.02

Meisje (12) vermist in Tilburg

In de omgeving van de Perosistraat in Tilburg wordt een meisje van 12 jaar vermist. Het meisje is 1,53 meter lang, heeft een licht getinte huid en kroeshaar in een kort staartje. Ze draagt een zwart T-shirt met korte mouwen, een zwarte spijkerbroek en witte sportschoenen van het merk FILA. Bel bij tips met 112.

17.07

Blikschade na ongeluk

Bij een ongeluk met twee bestelbussen vanmiddag op de Franklin Rooseveltlaan op de kruising met de snelweg A27 in Breda, is flink wat blikschade ontstaan. Er is niemand gewond geraakt. De beide voertuigen zijn inmiddels weg, maar er ligt flink olie op de weg en dat moet nog worden gereinigd.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
16.36

ANWB: vermijd de gehele zomer de wegen rond Parijs

De ANWB roept Nederlandse automobilisten op de hele zomer de wegen rondom Parijs te mijden, ook al zijn de Olympische Spelen nog niet begonnen. De Spelen beginnen vrijdag 26 juli. Het advies geldt niet alleen tijdens de Olympische Spelen die tot 11 augustus duren, maar ook daarna tot het eind van de Paralympische Spelen. Die worden gehouden van 28 augustus tot en met 8 september. Wie naar het zuiden van Frankrijk wil rijden kan het beste via Reims over de A26 richting Dijon of via Luxemburg over de A31 richting Dijon.

15.36

Ongeval bij Werkendam, vertraging een uur

Bij een ongeval op de snelweg A27 bij Werkendam is de weg kortstondig dicht geweest. Het verkeer kan nu weer over één rijstrook verder. De extra reistijd richting Gorinchem is ruim een uur.

Wachten op privacy instellingen...
13.42

Auto vast onder bebording

Op de snelweg A50 is een auto van de weg geraakt en vast komen te zitten onder een groot verkeersbord. Het voertuig is geborgen. Het bewegwijzeringsbord wordt weggehaald en later vervangen. De rechterrijstrook is tot drie uur dicht. "Houd rekening met extra reistijd naar Eindhoven", aldus Rijkswaterstaat.

12.44

Politie zoekt getuige

De politie heeft zaterdagavond een automobilist getaserd en een vuurwapen getrokken op de Nieuwkuijkseweg bij Helvoirt. De politie zoekt een getuige die langsfietste op de straat op een ligfiets rond kwart voor negen.

De man was vlak voordat hij werd getaserd met zijn auto op een boom langs de weg gebotst. Hij werd kwaad toen de politie vragen begon te stellen. Hij dook terug in zijn auto om wapens te pakken.

10.26

Auto ramt geparkeerde auto in Oss

Een automobiliste is vanochtend gewond geraakt bij een ongeluk in de Hazenkamplaan in Oss. Ze raakte rond kwart over negen met haar auto uit koers en ramde een geparkeerde auto die in een parkeerhaven stond. Die auto schoof daarbij een vol parkeervak naar voren. De auto waarin de vrouw reed, kwam door de botsing op zijn kant terecht.

Lees hier meer.

Hoe het ongeluk in Oss kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
Hoe het ongeluk in Oss kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
De geparkeerde auto werd gelanceerd en schoof een vol parkeervak naar voren (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
De geparkeerde auto werd gelanceerd en schoof een vol parkeervak naar voren (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
09.47

Inbreker op heterdaad betrapt

Op de Veilingkade in Breda is vanochtend een 35-jarige man opgepakt tijdens het inbreken. De inbreker uit Breda wilde een zak met statiegeldflessen stelen bij een bedrijf. De man had messen en een betonschaar bij zich.

09.34

Vrouw bestolen in park

Een vrouw (57) uit België is gisteren rond vier uur in het park aan de Zuidzijde in Bergen op Zoom bestolen van haar telefoon. De dader, een man, viel 'zonder duidelijke aanleiding tegen haar uit, greep haar mobieltje en vluchtte op de fiets weg', aldus de politie. De vrouw heeft aangifte gedaan. De man is nog niet gevonden.

09.02

Man met drugs opgepakt

Op de Gerard Ter Borchstraat in Roosendaal is een 22-jarige man opgepakt die ongeveer 35 gram drugs bij zich had. Het ging om onder meer cocaïne en cannabis, meldt de politie.

08.51

Wijkagent moet uitwijken

Wijkagent Ger Roumen moest, onderweg op Oetelaarsestraat in Schijndel, met zijn auto uitwijken voor een tegenligger. De bestuurder van deze witte bestelauto gaf gas bij en ging ervandoor. Dit leidde tot een korte achtervolging tot op de Lidwinastraat. Daar stapte de bestuurder uit auto en rende die weg.

De bestuurder is niet teruggevonden. De bestelbus is meegenomen naar het politiebureau. De bestuurder staat zeker twee bekeuringen te wachten.

08.37

Verdachten van inbraak aangehouden

Twee Helmonders (19 en 25 jaar oud) zijn gisteravond laat aangehouden op de Van Speijkstraat in Veghel. Iemand had hen zien wegrennen na een inbraak in een huis aan de Dr. Abrham Kuyperlaan in Veghel. Wat bij de inbraak was buitgemaakt, is niet naar buiten gebracht.

08.16

Auto eindigt op fietsenrek

Op de Riethil in Breda is een auto van de weg geraakt en in de bosjes terechtgekomen. Daarbij raakte de vrouw twee verkeersborden. De auto eindigde bovenop een fietsenrek. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
08.14

Man zit tientallen minuten klem

Een auto is maandagochtend op de Rijsbergseweg in Breda van de weg geraakt en vervolgens tegen een boom gereden. De bestuurder zat bekneld in de auto.

Lees hier meer.

06.21

Bekogeling met eieren in Deurne

In Deurne zijn zondag vanuit een rijdende grijze auto fietsers en andere auto's bekogeld met eieren. Hierbij raakte een auto beschadigd en raakte ook iemand gewond, meldt de politie.

01.35

Verwarde man houdt hulpdiensten bezig

Een verwarde man hield gisteravond de hulpdiensten bezig in een appartementencomplex aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal. Onder meer agenten, de brandweer, twee onderhandelaars en een arrestatieteam kwamen daar naartoe. Het arrestatieteam overmeesterde de man. Die is vervolgens onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis gebracht.

Vanwege de verwarde man in Roosendaal werden diverse hulpverleners ingezet (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Vanwege de verwarde man in Roosendaal werden diverse hulpverleners ingezet (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Het arrestatieteam ging het appartementencomplex in Roosendaal binnen en overmeesterde de verwarde man (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Het arrestatieteam ging het appartementencomplex in Roosendaal binnen en overmeesterde de verwarde man (foto: Christian Traets/SQ Vision).
00.29

Aanrijding op het spoor

Na een aanrijding bij Deurne reden er aan het begin van de nacht een uur lang geen treinen tussen Eindhoven Centraal en Helmond. Rond halftwee kon het treinverkeer hier weer volgens schema rijden.

23.40

Oplichting oudere vrouw

In de buurt van Teteringen worden de laatste tijd geregeld mensen opgelicht. Ook gisteravond was het raak. Toen was een oudere vrouw het slachtoffer. Er kwamen mannen bij haar aan de deur die vertelden dat ze een lekkage kwamen herstellen. Toen ze daarmee klaar waren, miste de vrouw verschillende sieraden.

Foto: Instagram politie Markdal
Foto: Instagram politie Markdal

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!