Liveblog

112-nieuws: auto en bestelbus botsen • straat dicht vanwege sinkhole

23 juli om 08:03 • Aangepast 1 augustus om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

21.23

Vier zwaargewonden door botsing tussen twee auto's, weg afgesloten

Op de A59 zijn dinsdagavond rond half tien twee auto's op elkaar gebotst. Hoe dat kon gebeuren is nog niet duidelijk. Door het ongeval zijn vier personen zeer zwaargewond geraakt.

Op de Hambakenweg bij afrit 47 's-Hertogenbosch Maaspoort/Hedel botsten de twee auto's op elkaar. Een van de auto's vloog daarbij in brand en ging in vlammen op. Er werd een traumahelikopter opgeroepen vanwege het ongeval. De weg is volledig afgesloten. Het is nog niet duidelijk wanneer die weer wordt vrijgegeven. Automobilisten worden omgeleid.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren
Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren
20.48

Landbouwvoertuig verspert de weg

Het verkeer op de brug aan de Monseigneur Verhagenstraat in Beek en Donk is vanavond lange tijd omgeleid. Aanleiding was een groot landbouwvoertuig dat even voor zeven uur door een technisch mankement stilviel. Een aantal monteurs en een dieplader kwamen op het pechgeval af om de helpende hand te bieden.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
19.15

Gewonden bij botsing in Eersel

Op de Diepveldenweg in Eersel zijn vanmiddag twee auto's tegen elkaar gebotst. Een van de auto's reed in de richting van Eersel. In een bocht verloor de bestuurder de controle over de auto en kwam al draaiende op de andere weghelft terecht. Uit andere richting kwam een tegenligger die de draaiende auto niet meer kon ontwijken. Beide automobilisten raakten gewond en zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

18.15

Wolkbreuk boven Breda leidt tot watervallen

Rond drie uur vanmiddag trok boven Breda een wolkbreuk over. Dat leidde tot de nodige wateroverlast. Sommige plekken in het winkelcentrum Hoge Vucht stonden blank. In korte tijd viel zoveel water dat er in het pas gerenoveerde centrum enkele flinke watervallen ontstonden.

18.00

Auto en bestelbus botsen op N65

Op de rijksweg N65 tussen Vught en Helvoirt zijn aan het eind van de middag een bestelbus en een auto tegen elkaar gebotst. Dat gebeurde in de richting van Tilburg. De bestuurders zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Het ongeluk leidde tot een file op de N65.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
17.50

Straat afgesloten vanwege sinkhole

De Tilburgstraat in Helvoirt is vanmiddag afgesloten vanwege een sinkhole in de weg. Vermoedelijk is een gat in de riolering de oorzaak voor het sinkhole. Volgens een 112-correspondent ontstond er eerder dit jaar op dezelfde plek ook al een gat in de weg.

Sinkhole in de Tilburgstraat in Helvoirt (Foto: Bart Meesters/SQ Vision)
Sinkhole in de Tilburgstraat in Helvoirt (Foto: Bart Meesters/SQ Vision)
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
17.30

Ongeluk op de A65, linkerrijstrook dicht

Wachten op privacy instellingen...
16.45

Twee gewonden bij botsing

Op de Bergsebaan in Roosendaal is vanmiddag een auto tegen een boom gebotst. Twee inzittenden raakten gewond. Een van hen moest door de brandweer worden bevrijd. Een derde inzittende kwam met schrik vrij. De oorzaak van het ongeluk is onbekend. Voor zover bekend was geen ander verkeer betrokken bij het ongeluk.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
15.40

Update: Grote stroomstoring in Tilburg is voorbij

13.54

Auto op de kop door botsing

Een auto is vanmiddag op de kop terechtgekomen nadat de bestuurder tegen een andere auto aanreed op de Brandestraat in Wagenberg. De botsing gebeurde op de kruising met de Wildestraat. De bestuurder is lichtgewond geraakt en in de ambulance nagekeken. Een bergingsbedrijf komt naar de plek van het ongeval om de auto weg te halen.

De auto kwam op de kop terecht (foto: SQ Vision).
De auto kwam op de kop terecht (foto: SQ Vision).
De bestuurder werd nagekeken in een ambulance (foto: SQ Vision).
De bestuurder werd nagekeken in een ambulance (foto: SQ Vision).
13.27

Ongeluk op A2

Op de A2 is bij knooppunt Batadorp een ongeluk gebeurd. Daardoor heeft het verkeer vanuit Maastricht in de richting van Eindhoven vertraging van twintig minuten. De linkerrijstrook is dicht.

13.11

Man van brommer gevallen

Een man is dinsdag gewond geraakt toen hij op de Lieropsedijk in Someren met zijn oldtimerbrommer is gevallen. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Geldrop gebracht. Agenten vergezellen de man in het ziekenhuis omdat er vermoedelijk drank in het spel is. De gemeente is ingeschakeld om het fietspad schoon te maken. Daar lag brandstof op, waardoor het glad werd.

De hulpdiensten met de brommer (foto: SQ Vision).
De hulpdiensten met de brommer (foto: SQ Vision).
De man moest mee met de ambulance (foto: SQ Vision).
De man moest mee met de ambulance (foto: SQ Vision).
12.47

Agenten begeleiden ernstig ziek kind naar ziekenhuis

De Verkeerspolitie Zeeland-West Brabant heeft vandaag geholpen bij het vervoer van een ernstig ziek kindje op de A27 bij Werkendam. Het kind zat in een ambulance die op weg was naar het ziekenhuis in Leiden. De verkeersagenten reden met spoed naar de A27, om vanuit daar de ambulance te begeleiden. "Uiteindelijk is de kleine patiënt op een snelle en veilige manier in het ziekenhuis gearriveerd. Wij wensen de familie veel sterkte toe", aldus de verkeerspolitie op Instagram.

11.12

Twee mannen en een vrouw opgepakt voor bedreiging met mes

De politie heeft na een melding van een bedreiging met een mes in een speeltuin in Teteringen drie verdachten opgepakt. Het gaat om twee mannen en een vrouw. Zij worden ervan verdacht twee vrouwen bedreigd te hebben bij een speeltuin aan de Hoge Stee in de plaats.

10.50

Vertraging op A16 naar Breda

Het verkeer dat in de richting van Breda rijdt op de A16 heeft deze ochtend vertraging van een half uur. Dat komt door een ongeluk tussen een vrachtwagen en een auto bij Rotterdam-Feijenoord. De file begint vanaf knooppunt Terbregseplein. Volgens Rijkswaterstaat zijn de hulpdiensten aanwezig en gaat de berging beginnen.

Wachten op privacy instellingen...
09.23

Vrouw valt van fiets en raakt zwaargewond

Een vrouw (45) is gisteren zwaargewond geraakt toen ze op de Ansbalduslaan in Waalre van haar fiets viel. Dat meldt de politie vandaag. Volgens de politie is dat het gevolg van een eenzijdig ongeval. Mogelijk is de vrouw gistermiddag gevallen nadat ze op haar witte mountainbike ergens tegenaan fietste. De politie is nu op zoek naar getuigen of mensen die beeldmateriaal hebben. De vrouw zelf is niet bij kennis.

Wachten op privacy instellingen...
08.33

Hond zit lang in auto

In Boxtel is vandaag de eigenaar van een auto door agenten gevraagd om een hond uit het voertuig te halen. Iemand tipte de politie dat het beest al een uur in de auto zou zitten. Volgens de agenten die op de melding af kwamen leek de hond angstig en waren de ramen van de auto beslagen. Met de eigenaar van de auto is een 'duidelijk gesprek gevoerd'. Ook heeft die een proces verbaal gekregen.

Foto: Instagram Politie Boxtelvughtgestel
Foto: Instagram Politie Boxtelvughtgestel
08.02

Oprit A17 dicht

Op de A17 van Roosendaal richting Dordrecht is de oprit Moerdijk afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden. Details hierover zijn niet bekendgemaakt.

07.05

Veel vertraging op A17

Verkeer op de A17 van Roosendaal richting Dordrecht moest voor knooppunt Klaverpolder vanochtend rekening houden met bijna veertig minuten vertraging na een ongeluk. Rond zeven uur vanochtend stond daar een file vanaf industrieterrein Moerdijk. Dit was een gevolg van het ongeluk op de A16 en de file daar.

06.36

Ongeluk op A16

De linkerrijstrook van de A16 van Breda richting Rotterdam was vanochtend enige tijd afgesloten bij de Moerdijkbrug na een ongeluk. De afsluiting leidde rond zeven uur vanochtend tot een elf kilometer lange file vanaf Zevenbergschen Hoek, goed voor ruim vijftig minuten vertraging.

06.31

Slapers weggestuurd bij station Breda

De politie heeft afgelopen nacht diverse mensen die sliepen in station Breda en daar hun behoefte doen en proces-verbaal gegeven en weggestuurd. De politie controleert hier geregeld vanwege aanhoudende overlast en vervuiling.

Foto: Instagram politie Markdal
Foto: Instagram politie Markdal
04.13

Vermiste man gevonden in bos

Een vermiste man is afgelopen nacht teruggevonden in het Mastbos bij Breda. Meerdere eenheden van de politie waren naar hem op zoek. Onder meer de politieheli werd ingezet. "We gaan de juiste instanties inschakelen", laat de politie op Instagram weten.

Foto: Instagram wijkagenten Breda
Foto: Instagram wijkagenten Breda
02.42

Brand in park Oss

Bij de zogenoemde klimspin in het Mikkeldonk Park aan de Inlaat in Oss werd afgelopen nacht brand gesticht. Jongeren hadden daar wat papier en ander afval in brand gestoken. De brandweer zag, toen ze de straat in kwam rijden, jongeren wegrennen. De brandweer heeft het vuur gedoofd en er zand overheen geschept.

Bij de klimspin in Oss was wat papier en ander afval in brand gestoken (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
Bij de klimspin in Oss was wat papier en ander afval in brand gestoken (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
De brandweer doofde het vuur in Oss en schepte er zand overheen (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
De brandweer doofde het vuur in Oss en schepte er zand overheen (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
01.29

Onderzoek naar gaslek bij tankstation

Meerdere hulpdiensten werden rond halftwaalf gisteravond opgeroepen vanwege een mogelijke gaslekkage bij Esso-tankstation Velder langs de snelweg A2 bij Liempde. Er werd een sissend geluid gehoord bij het vulpunt van de LPG-installatie en een gaslucht waargenomen. De LPG-installatie werd buiten bedrijf geschakeld waarna er geen gas meer vrijkwam en de situatie weer veilig was. Er kon echter geen LPG meer getankt worden. Vanochtend wordt de installatie nagekeken.

Lees hier meer.

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen vanwege het mogelijke gaslek langs de A2 bij Liempde (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
Diverse hulpdiensten werden opgeroepen vanwege het mogelijke gaslek langs de A2 bij Liempde (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
00.17

Motorrijder zwaargewond

Een motorrijder raakte gisteravond zwaargewond bij een ongeluk op de Vinkelsestraat in Heesch. De man kwam rond kwart over tien in de flank van een auto terecht. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. Zowel de motorfiets als de auto raakte zwaar beschadigd. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Lees hier meer.

De Vinkelsestraat in Heesch werd na het ongeluk afgesloten (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
De Vinkelsestraat in Heesch werd na het ongeluk afgesloten (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
23.56

Aanrijding gecrashte auto A2

Een auto crashte gisteravond laat op de A2 tussen Valkenswaard en Waalre. De auto belandde bij Waalre tegen de vangrail, vermoedelijk na een klapband. Daarna werd de auto aangereden door aankomend verkeer. De weg werd na de crash afgesloten voor al het verkeer en schoongemaakt. Eén inzittende van de auto werd nagekeken door ambulancepersoneel.

De vangrail naast de A2 bij Valkenswaard moest na de crash gerepareerd worden (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
De vangrail naast de A2 bij Valkenswaard moest na de crash gerepareerd worden (foto: Rico Vogels/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!