Politie zoekt drie vrouwen die voor drieduizend euro aan parfum stalen

24 juli om 16:57 • Aangepast 1 augustus om 02:00
nl
De politie zoekt drie vrouwen die verdacht worden van het stelen van verschillende Chanel-geurtjes in de ICI Paris aan de Veestraat in Helmond. De parfums hadden een waarde van 2800 euro.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door

Op dinsdag 18 juni rond half vijf loopt een van de vrouwen na binnenkomst direct door naar achteren. De twee andere vrouwen blijven voor in de winkel bij het Chanel-schap staan. Daar testen zij verschillende geurtjes en stoppen verschillende verpakkingen in een rugzak.

Vervolgens lopen de twee vrouwen naar de vrouw achterin de winkel. De rugzak met de luchtjes geven zij aan haar en zij loopt met de tas naar de uitgang. Daar kijkt ze nog even naar wat producten en wacht ze tot de andere vrouwen de winkel verlaten.

Alarm gaat af
Daarna volgt de vrouw met de rugzak. Als zij de winkel verlaat, gaat het alarm af. De twee vrouwen die voorop lopen, komen terug de winkel in om hun tassen te laten controleren.

De vrouw met de gestolen luchtjes is dan al weggeglipt. Op camerabeelden zijn de vrouwen te zien. De politie is op zoek naar de verdachten.

De vrouwen haalden voor 2800 euro aan parfum weg (foto: politie.nl).
De vrouwen haalden voor 2800 euro aan parfum weg (foto: politie.nl).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!