Liveblog

112-nieuws: auto belandt in greppel • man opgepakt in drugspand

26 juli om 06:37 • Aangepast 7 augustus om 02:02
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

19.38

Vrouw rijdt tegen een boom

Op de Houtwolstraat in Mill is een vrouw vanavond tegen een boom aangereden nadat ze uit een t-splitsing kwam rijden en rechtdoor reed. De vrouw is met spoed naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
18.18

Politie zoekt vrouw in Oosterhout

In de omgeving van Oosterhout heeft de politie gezocht naar een vrouw in de leeftijd van 55 tot 60 jaar. De vrouw is 1,60 meter, ze heeft rood haar en droeg onder meer een wit shirt met zwarte stippen. Ze had een kleine hond bij zich, zo werd rond kwart over zes gemeld. Later die avond werd bekend dat de vrouw niet meer werd gezocht.

17.23

Politie vindt drugs bij inval

In Tilburg is de politie een bovenwoning op de Korvelseweg binnengevallen. Er is een 'flinke hoeveelheid' drugs gevonden. Er is een persoon aangehouden.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
16.06

Auto's botsen op elkaar op N640

Twee auto's zijn vanmiddag op elkaar gebotst op de N640 in Etten Leur. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de verkeerslichten bij de Ecustraat. Ambulancepersoneel controleerde enkele personen die betrokken waren bij het ongeluk, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Agenten hebben de beschadigde auto's van de weg gehaald zodat het verkeer weer door kon. Een berger is opgeroepen om de voertuigen op te halen.

Agenten duwen een van de verongelukte auto's aan de kant (foto: Tom van de Put/SQ Vision).
Agenten duwen een van de verongelukte auto's aan de kant (foto: Tom van de Put/SQ Vision).
Foto: Tom van de Put/SQ Vision
Foto: Tom van de Put/SQ Vision
15.59

Busje in brand op A73

Op de A73 ter hoogte van Cuijk is vanmiddag na een ongeluk waarbij meerdere voertuigen betrokken waren, een busje in brand gevlogen. De weg richting Nijmegen is daarom dicht. Hierdoor ontstaat er een file tussen Boxmeer en Cuijk.

Busje na ongeluk in brand gevlogen, A73 bij Cuijk afgesloten

15.04

Man opgepakt in drugslab

In een pand op een bedrijventerrein aan de Waal in Best is zojuist een drugslab aangetroffen. Er is een 46-jarige man opgepakt.

"Landelijke Faciliteit Ontmantelen komt ter plaatse en we doen onderzoek", meldt de politie. De omgeving is afgezet.

Lees hier meer.

14.30

Vermiste kat gevonden in kruipruimte

Al acht dagen werd een Bredase kat vermist. Tot de baasjes er vrijdagmiddag ineens gemauw hoorde onder hun flat aan de Aurelia. Het geschrokken beestje werd door brandweermannen uit een kruipruimte gered. Al was de kat zo in paniek, dat ze tijdens haar vlucht in het water belandde. "De kat ging echt tekeer tegen de brandweer. Ze was helemaal nat, maar verder wel in goede gezondheid."

Lees hier meer.

12.38

Ongeluk op de A58

Op de A58 is vanuit Breda richting Bergen op Zoom bij de afrit Wouwse Plantage een ongeluk gebeurd. De vertraging richting Bergen op Zoom is op dit moment vijftig minuten. Wat er precies op de weg is gebeurd is nog onduidelijk.

09.59

Fietsster overleden

De 57-jarige vrouw die woensdagavond zwaargewond raakte door een botsing met een auto op de Lisztgaarde in Oss is donderdag overleden. Dat meldt de politie.

Lees hier meer.

08.01

Treinen rijden weer

De treinen tussen Breda en Tilburg rijden weer volgens de normale dienstregeling.

07.00

Treinen tussen Breda en Tilburg

Op het traject tussen Breda en Tilburg rijden vrijdagochtend veel minder treinen. Op het spoor staat een defecte trein. De stremming duurt tot ongeveer acht uur.

Wachten op privacy instellingen...
02.30

Auto belandt in greppel naast A2, rijverbod van 24 uur voor bestuurder

Een auto is afgelopen nacht rond halfdrie op de A2 bij Maarheeze in een greppel beland. Dat gebeurde toen de bestuurder wilde wegrijden bij tankstation Groote Bleek. Bij het wegrijden van de parkeerplaats miste de bestuurder een bocht en kwam met zijn auto in een greppel tot stilstand. De bestuurder kreeg van de politie een rijverbod van 24 uur opgelegd. Uit een speekseltest bleek dat de man harddrugs had gebruikt.

De man, de vrouw en hun hond kwamen met de schrik vrij. Het stel was op weg naar hun vakantieadres. De beschadigde auto is door een berger weggesleept. Ook het stel en hun hond zijn door de berger naar een veilige locatie gebracht.

Auto belandt in greppel bij parkeerplaats op snelweg (Foto: WdG/SQ Vision)
Auto belandt in greppel bij parkeerplaats op snelweg (Foto: WdG/SQ Vision)

19.00 - Drugswoning gesloten in Vught
Een woning aan de Repelweg in Vught is gisteren op last van burgemeester Roderick van de Mortel tijdelijk gesloten. Vorige maand trof de politie in deze woning een hennepkwekerij aan.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!