Video

Auto over de kop bij ernstig ongeluk, slachtoffer uit auto bevrijd

1 augustus om 07:14 • Aangepast 14 augustus om 02:01
nl
Een auto is donderdagochtend op de kruising van de Europalaan met de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven over de kop gevlogen nadat die werd geramd door een andere auto. Een slachtoffer moest bevrijd worden uit de auto en is daarna naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto is aangehouden.
Profielfoto van Wim Coenen
Geschreven door

Het slachtoffer van wie de auto aan de zijkant werd geramd, vloog met zijn auto over de kop en kwam tot stilstand tegen een lichtmast. De brandweer moest eraan te pas komen om het slachtoffer uit zijn auto te bevrijden.

Hij werd overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt. Het is niet duidelijk hoe het met hem gaat. De botsing gebeurde mogelijk nadat een van de voertuigen door rood reed.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

Aangehouden
De bestuurder van de andere auto werd na de crash aangehouden. Volgens de officier van dienst van de politie was de man onder invloed. Er wordt nu onderzocht waarvan.

Een traumahelikopter landde na het ongeluk op de kruising. Ook waren er meerdere brandweervoertuigen, ambulances en politieauto's.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!