Deze Brabanders komen vandaag in actie op de Olympische Spelen

7 augustus om 07:00 • Aangepast 27 augustus om 02:00
nl
Na het succes op de teamsprint op dinsdag is er vandaag opnieuw actie op de baan met Brabantse wielrenners. Verder kunnen de hockeyvrouwen vandaag doorstoten naar de finale als ze van Argentinië weten te winnen.
Profielfoto van Wim Coenen
Geschreven door
  • Baanwielrenner Harrie Lavreysen probeert zich vandaag te kwalificeren voor de individuele sprint. De man uit Luyksgestel won dinsdag samen met Jeffrey Hoogland en Roy van den Berg de gouden medaille op de teamsprint. Ze deden dat in een nieuw wereldrecord. Het individuele sprintnummer begint om kwart voor een. Jeffrey Hoogland komt hierin ook in actie.
  • Hetty van de Wouw greep op de teamsprint net naast de medailles, maar mag vandaag opnieuw gaan voor succes. Ze start in de tweede serie van het onderdeel keirin. Haar wedstrijd begint iets voor half twee.
  • De hockeyvrouwen spelen vandaag de halve finale tegen Argentinië. Rond twee uur komen ze in actie en kunnen ze door naar de finale vrijdag. Mocht dat lukken, dan spelen ze daarin tegen China of België. Die treffen elkaar om zeven uur vanavond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!