Video

Rob Kemps, Flemming en dj La Fuente breken het TeamNL-huis af in Parijs

8 augustus om 19:30 • Aangepast 27 augustus om 02:03
nl
Het TeamNL-huis in Parijs heeft donderdag gemerkt wat er gebeurt als je drie Brabantse artiesten op het podium zet. Host Rob Kemps, dj La Fuente en Flemming lieten de zaal van Le Zénith goed losgaan. Het TeamNL-huis heeft volgens de artiesten sowieso niks te klagen over de Brabantse inbreng. "We weten natuurlijk: we kunnen er wel iets van. Ook met de Olympische Spelen", aldus Kemps.
Profielfoto van Wim Coenen
Geschreven door

Kemps is ingehuurd om het Team NL-huis uit zijn dak te laten gaan tijdens de Spelen. Hij ontvangt elke dag bekende Nederlandse artiesten die hem daar een handje bij helpen. Eindhovenaar La Fuente is er ook elke dag bij om plaatjes te draaien als TeamNL-huisdj.

Donderdag was de Bossche zanger Flemming te gast. Die zei in aanloop naar zijn optreden al trots te zijn op de Brabantse aanwezigheid in de Franse hoofdstad. "Ik had eergisteren bij een show gezegd: waar zijn de Brabanders? En het waren er weer verrassend veel."

Het TeamNL-huis met dj La Fuente op het podium (foto: ANP).
Het TeamNL-huis met dj La Fuente op het podium (foto: ANP).

Ook La Fuente zegt de Brabanders goed te horen tijdens zijn optredens in de Oranje-arena. "Ik heb het gevoel dat heel dat huis steeds meezingt: 'Eind-ho-ven..'

Programma
Het is overigens nog niet klaar met de Brabantse inbreng in het TeamNL-huis. Tijdens de Spelen, die tot en met zondag duren, is ook Mental Theo uit Den Bosch van de partij. Hij komt vrijdag langs.

DIT IS OOK INTERESSANT:

Rob Kemps is 'chef de maison' tijdens Olympische Spelen: 'Een erebaan'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!