Peter Bosz accepteert excuses van Jordan Teze: 'Groots'

11 augustus om 08:30 • Aangepast 27 augustus om 02:01
nl
Het ging de afgelopen 48 uur in Eindhoven bijna alleen over één man: Jordan Teze. Eerst wilde hij niet meer spelen voor PSV, maar al snel kwam hij daarop terug. Hij maakte zijn excuses en viel in tegen RKC. Volgens zijn trainer kan er nu een definitieve streep onder. "De kous is voor mij af."
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door

Vrijdagmiddag om iets voor half drie liet Jordan Teze weten dat hij niet meer voor PSV wilde spelen. De verdediger probeerde zo een transfer te forceren maar kwam daar een paar uur later al op terug. "Na de training stond Earnest Stewart mij op te wachten", begon Peter Bosz de reconstructie.

"Jordan had Earnest gebeld om te vragen of hij op de club mocht komen om zijn excuses aan te bieden. Toen hij op de club kwam, heeft hij aangegeven dat hij verkeerd zat. Dat vind ik groots. Hij is nog een jonge speler en dan is het knap dat hij zijn fout toe durft te geven."

"We zetten er een dikke streep onder."

Jordan Teze begon in de wedstrijd tegen RKC op de bank. Tijdens zijn invalbeurt was er een deel van het publiek dat de verdediger uitfloot. "Dan moet je door de zure appel heen bijten", zei Bosz. "Maar voor mij is nu de kous af. We zetten er een dikke streep onder."

Dat deed het publiek na de wedstrijd overigens ook want toen werd Teze weer toegezongen door de fanatieke aanhang. Of de verdediger alsnog zijn transfer gaat maken naar AS Monaco zal de komende dagen/weken duidelijk worden. De transferperiode loopt nog tot en met 2 september. Daarna mogen spelers niet meer wisselen van club.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

PSV won zaterdagavond met 5-1 van RKC

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!