Liveblog

112-nieuws: politiehelikopter zoekt man • man mishandeld in Valkenbergpark

15 augustus om 12:38 • Aangepast 31 augustus om 01:22
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.46

Politiehelikopter zoekt man

In de omgeving van Oosterhout wordt met een politiehelikopter en agenten gezocht naar een vermiste man in het bos. De zoektocht zou in de bossen tussen Oosterhout en Dorst plaatsvinden.

De man is 80 jaar en zou vertrokken zijn op een grijze Batavus-fiets.

18.30

Ongeluk A27

Een flinke file ter hoogte van Nieuwendijk. Op de A27 is daar een ongeluk gebeurd, waar meerdere auto's bij zijn betrokken. Het verkeer gaat daarom via één rijstrook in de richting van Gorinchem. Ook is er een ambulance aanwezig.

De vertraging duurde ruim een half uur.

Foto: Rijkswaterstaat.
Foto: Rijkswaterstaat.
18.09

Ontsnapte tbs'er aangehouden in Den Bosch

Een 31-jarige tbs'er is donderdagmiddag aangehouden bij de Brabanthallen in Den Bosch. Hij ontsnapte twee dagen geleden tijdens zijn verlof in Utrecht.

Lees hier meer.

17.58

Overledene uit huis getakeld

De politie en brandweer hebben donderdagmiddag een overleden persoon uit diens huis aan de Groenstraat in Dongen getakeld. Vermoedelijk was diegene al langere tijd terug overleden en lag het lichaam er al even. Omdat de geur zo heftig was, moesten hulpverleners met adembescherming te werk gaan.

Lees hier meer.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
17.10

Hulpdiensten bij dodelijk bedrijfsongeval

Op het terrein van recyclingsbedrijf Van Munster aan de Keltenweg in Oss zijn meerdere hulpdiensten opgeroepen vanwege een bedrijfsongeval. Er zijn onder andere drie brandweerauto's en een ambulance het terrein op gereden. Het slachtoffer is bij het ongeluk overleden.

Lees hier meer.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
16.37

Man mishandeld, verdachte aangehouden

In het Valkenbergpark in Breda is vanochtend een 46-jarige man mishandeld. Dat gebeurde rond acht uur 's ochtends. Er is een verdachte aangehouden: een 36-jarige man. Hij zou eerst hebben geschreeuwd, waarna hij het slachtoffer zou hebben mishandeld. De verdachte wordt verhoord, het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

14.07

Brandweer rukt uit voor iemand die aan het stoken is

Brandweerlieden zijn aan het einde van de ochtend op een brandmelding afgegaan op de Lochtenburg in Veghel. Daar zou bos in brand staan. Dat had althans iemand gemeld die over de nabijgelegen snelweg A50 reed. Brandweerlieden gingen op onderzoek uit door met een ladder over een hekwerk te klimmen in de straat. Er bleek iemand aan het stoken zijn in een bosgebied. De brandweer heeft het vuur geblust.

De brandweer ging op onderzoek uit (foto: SQ Vision).
De brandweer ging op onderzoek uit (foto: SQ Vision).
12.47

Kilometerslange file na ongeluk A58

Verkeer kwam op de A58 van Tilburg richting Breda rond het middaguur in een kilometerslange file terecht voor Bavel. Daar gebeurde een ongeluk. Sinds halfeen kan het verkeer hier weer doorrijden.

11.49

Agressieve bedelaar krijgt proces-verbaal

Een agressieve bedelaar in Tilburg heeft een proces-verbaal gekregen. De bedelaar hangt elke dag rond bij een geldautomaat en probeert pincodes af te kijken, zit mensen achterna of roept dingen zoals: "Ik moet 40 euro hebben." Een wijkagent heeft de bedelaar aangesproken en - om dat dit niet de eerste keer was - een boete gegeven. "Ik hoop dat hij nu wegblijft."

Foto: Instagram wijkagenten Tilburg-centrum
Foto: Instagram wijkagenten Tilburg-centrum
11.21

Auto belandt op zijn kant

Een auto is vanmorgen op zijn kant terechtgekomen op de kruising van de Harendonkweg met de Bruistensingel in Den Bosch. De bestuurder reed in de richting van Rosmalen toen de auto omsloeg. Vermoedelijk reed de auto te hard door de bocht. Bij het ongeluk werd ook een paal met verkeersbord uit de grond gereden. De bestuurder raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht. Er waren mogelijk nog twee inzittenden.

Bij de crash werd ook een verkeerspaal geraakt (foto: Bart Meesters).
Bij de crash werd ook een verkeerspaal geraakt (foto: Bart Meesters).
09.07

Handhaver moet na het werk ingrijpen bij mishandeling

Een boa van de gemeente Vught dacht dat zijn werk er voor de dag op zat, toen hij bij een mishandeling van een ouder stel uitkwam. Hij ging erop af en wist samen met omstanders een verdachte bezig te houden tot de politie kwam. De verdachte werd opgepakt en meegenomen naar het politiebureau. "Zo zie je maar weer dat je werkzaamheden als boa nooit echt stoppen, ook niet na het werk. Mensen helpen zit nu eenmaal in onze aard daar kan je niet voor uitklokken", aldus de handhaver.

Foto: Handhavingvught
Foto: Handhavingvught
05.06

Explosie bij voertuig Geertruidenberg

Een voertuig in Geertruidenberg is afgelopen nacht beschadigd geraakt bij een explosie. Die werd veroorzaakt met vuurwerk. De politie doet onderzoek.

Foto: Instagram wijkagentexpert Weerijs-buiten
Foto: Instagram wijkagentexpert Weerijs-buiten
04.13

Man valt van hoogte

Een man liep afgelopen nacht een hoofdwond op bij een val vanaf hoogte in Breda. Details zijn niet bekendgemaakt. De man is onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden.

Foto: Instagram wijkagentexpert Weerijs-buiten
Foto: Instagram wijkagentexpert Weerijs-buiten
23.29

Ontsnapte koeien

Agenten van de politie Helmond kregen gisteravond laat een melding over ontsnapte koeien. Agenten vonden ze, maar de dieren renden naar een maisveld verderop. Daar konden de agenten de koeien niet meer terugvinden. Daarop werd de melding overgedragen aan de nachtdienst.

Foto: Instagram politie Helmond
Foto: Instagram politie Helmond

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!