Man ligt lange tijd dood in huis en wordt via balkon eruit getakeld

15 augustus om 17:53 • Aangepast 31 augustus om 02:04
nl
De politie en brandweer hebben donderdagmiddag een overleden man uit zijn huis aan de Groenstraat in Dongen getakeld. Vermoedelijk was de man al langere tijd geleden overleden. Omdat de geur zo heftig was, moesten hulpverleners met gas- of gezichtsmaskers hun werk doen.
Profielfoto van Carlijn Kösters
Geschreven door

Het was de broer van de man die alarm sloeg bij de politie. De twee zouden al tijden geen contact meer hebben, maar het viel hem op dat de rolluiken bij het huis al een poos niet geopend werden. Daarop besloot hij de politie te informeren.

Die vonden de man vervolgens in zijn slaapkamer. Om het lichaam uit het huis te krijgen, werd de brandweer om assistentie gevraagd.

Hoogwerker
Met een hoogwerker en een speciale kist werd het lichaam via het balkon van het huis naar buiten getild. Volgens de politie wordt daarvoor gekozen als het niet op een andere manier mogelijk is om de overledene het huis uit te krijgen. De straat werd daarvoor afgezet.

De recherche is langere tijd in het huis aanwezig geweest om onderzoek te doen, maar het onderzoek loopt nog. Over de oorzaak van overlijden kan zij verder niks zeggen. Het zou niet om een misdrijf gaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!