Ruzie om poepzakje loopt uit de hand: vrouw breekt haar voet

26 augustus om 09:24 • Aangepast 4 september om 02:02
nl
Een wilde maandagochtend in Oosterhout. Daar moest de politie uitrukken omdat een ruzie tussen twee vrouwen volledig uit de hand liep. De twee kregen het met elkaar aan de stok om een poepzakje. In het heetst van de strijd brak een van de vrouwen zelfs haar voet.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

Het gebeurde op de Tilburgseweg. Agenten delen het bizarre tafereel op Instagram. Ook zij keken vreemd op toen ze ter plekke aankwamen. “Dit is niet iets wat we verwachten op de maandagmorgen", vertelt een van de agenten.

Het gaat om twee vrouwen van middelbare leeftijd. Een van de dames was haar hond aan het uitlaten en werd aangesproken door een andere vrouw over haar poepende hond. "Er ontstond een discussie en de vrouw gaf duidelijk aan dat de verdachte zich er niet mee moest bemoeien", vertelt de agent.

De ruzie liep uit in een worsteling en de vrouw werd vervolgens gewelddadig. Daarbij brak de andere vrouw haar voet. Hoe dat precies is gebeurd, is onduidelijk. De politie heeft een van de vrouwen aangehouden voor mishandeling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!