Kramer terug bij RKC Waalwijk: 'Heb niet handig gereageerd'

27 augustus om 16:46 • Aangepast 6 september om 02:00
nl
Michiel Kramer is per direct teruggekeerd in de selectie van RKC Waalwijk. De spits ontbrak afgelopen weekend vanwege een akkefietje bij de club, maar beide partijen hebben na goed overleg besloten dat Kramer weer deel uitmaakt van de spelersgroep van trainer Henk Fraser.
Profielfoto van Leon Voskamp
Geschreven door

"In de beste families komen verschillen van inzicht voor. We hebben Michiel de afgelopen dagen de tijd gegeven en het met elkaar over de situatie gehad. In goed overleg met alle betrokkenen binnen de club, sluit Michiel direct weer aan bij de groep. De focus ligt voor iedereen volledig op de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen AZ", aldus technisch directeur Mo Allach.

De spits legt de schuld van zijn tijdelijke afwezigheid bij zichzelf. "Afgelopen week heeft zich een situatie voorgedaan waarin ik niet handig heb gereageerd. We hebben het erover gehad en zijn samen tot het besluit gekomen dat ik vanaf morgen weer op het trainingsveld sta met de rest van de groep."

RKC Waalwijk neemt het vrijdagavond op eigen veld op tegen AZ. De Brabanders wachten na drie wedstrijden nog op hun eerste punt.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Dramatische avond voor RKC: nog altijd puntloos in Eredivisie

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!