Slachtoffers bekneld nadat camper op A2 achter op vrachtwagen botst

28 augustus om 15:01 • Aangepast donderdag om 01:18
nl
Op de A2 bij Eindhoven is woensdagmiddag een camper achter op een kleine vrachtwagen gebotst. Een ouder stel in de camper raakte daarbij bekneld. Aan de andere kant van de snelweg ontstond een lange kijkersfile, doordat mensen de ravage filmden met hun telefoon.
Profielfoto van Collin Beijk
Geschreven door

Vanwege de beknelling van de man en vrouw rukte ook de brandweer uit om ze te bevrijden uit hun zwaargehavende camper. De hulpdiensten rukten massaal uit voor het ongeluk en de snelweg was enige tijd afgesloten tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt Batadorp.

Vanwege de ernst van de situatie landde er een traumahelikopter midden op de A2. Volgens de politie is het stel 'behoorlijk gewond' geraakt bij het ongeluk. Beide slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

Kijkersfile
Door het ongeluk ontstond aan de andere kant van de A2 een kijkersfile. Agenten hebben tientallen kentekens genoteerd van bestuurders die met hun telefoon in de hand de ravage op de andere weghelft aan het filmen waren.

Foto:  SQ Vision
Foto: SQ Vision

Omdat de snelweg A2 dicht was tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt Batadorp werd het verkeer parallel omgeleid over de N2. Rond tien voor half vier was de A2 weer vrij.

De schade aan de camper en de cabine is enorm (foto: SQ Vision).
De schade aan de camper en de cabine is enorm (foto: SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!