Video

Mogelijk grondstoffen voor drugs in bus, drie aanhoudingen

30 augustus om 05:54 • Aangepast 10 september om 02:04
nl
Drie mensen zijn donderdag aan het einde van de dag opgepakt in Eindhoven nadat in een bestelbus vermoedelijk grondstoffen voor de productie van drugs zijn gevonden. Ook is een horecazaak op de Kruisstraat doorzocht.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

De politie volgde een verdachte bestelbus die uiteindelijk stopte bij de horecazaak. In de bestelbus vond de politie volgens een woordvoerder vermoedelijk grondstoffen voor de productie van drugs.

Specialist gevaarlijke stoffen
Het voertuig is in beslag genomen en meegenomen naar het politiebureau in Eindhoven. Daar is de bus onderzocht door een specialist gevaarlijke stoffen van de brandweer.

De horecazaak aan de Kruisstraat is omsingeld en afgesloten, de politie heeft het pand doorzocht. Recherche en forensische opsporing waren daarbij aanwezig.

Agenten met handschoenen aan doorzochten het pand, ook de mensen die in het gebouw waren moesten aan het onderzoek meewerken.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat ze niet in detail kan treden over het onderzoek. Wel laat ze weten dat er uiteindelijk drie verdachten zijn aangehouden, waaronder de twee inzittenden van de bestelbus. De verdachten zijn mannen van 31, 43 en 31 jaar en ze komen uit Best, Eindhoven en Den Bosch.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!