Efteling weigert gezin toegang na ruzie op het parkeerterrein

31 augustus om 13:17 • Aangepast donderdag om 02:01
nl
Een gezin dat de Efteling in Kaatsheuvel wilde bezoeken, kreeg het vrijdagmiddag op de parkeerplaats aan de stok met een 21-jarige medewerkster van het attractiepark. Dit gebeurde na een verkeersovertreding. De twee 21-jarige dochters van het gezin stapten uit de auto en gingen de confrontatie met de medewerkster aan.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

"Het gezin reed het parkeerterrein op, toen de moeder bedacht dat ze beter buiten het parkeerterrein hadden kunnen parkeren, langs de weg", laat een politiewoordvoerder zaterdag weten. "Toen het gezin daarop wilde terugrijden, zagen ze daar pylonnen staan. Daarvan zetten ze er vervolgens een opzij om erlangs te gaan. De parkeerwacht zag dit en sprak het gezin daarop aan."

Woordenwisseling
Daarop ontstond een woordenwisseling. Vervolgens stapten de twee dochters van het gezin uit de auto. "Toen ontstond wat duw- en trekwerk." Daarbij gaf de medewerkster van de Efteling aan dat dit pijn deed. Vervolgens zijn de vrouwen de auto weer ingestapt.

De Efteling heeft het gezin de toegang tot het park ontzegd, meldt een woordvoerder van het park aan Looopings. Beide verdachten zijn door de politie aangehouden. Ze mochten na verhoor naar huis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!