De stembus voor de Top 900 gaat vandaag dicht. Stem nu!

4 september om 09:15 • Aangepast zaterdag om 02:06
nl
De tijd begint te dringen! Je hebt alleen deze zondag nog om je lijstje met liedjes voor de Top 900 van Omroep Brabant in te vullen. Je kan natuurlijk online je stemlijstje inleveren, maar je kan het ook doen bij onze Top 900 bakfiets! Sinds woensdag fietst een team van Omroep Brabant Radio namelijk dwars door de provincie om stemmen op te halen!
Profielfoto van Marjolein Koning
Geschreven door
Marjolein Koning

Klik hier om meteen te stemmen!

Top 900 Bakfiets
Ook vandaag is ons team weer op pad om stemmen op te halen of gewoon gezellig een praatje te maken. Zo waren ze vanmorgen al bij bakker Jan Nagelkerke in Oudenbosch om een worstenbroodje te scoren.

Overal maken ze live radio en peilen ze de muzieksmaak van de Brabanders. Kom je ook langs bij de bakfiets voor een praatje? Wij zijn kei-nieuwsgierig naar jouw nummer 1!

Dit is onze route van vandaag:

Route top 900 dag 5
Route top 900 dag 5

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Via de ‘kijk live radio’ stream hoef je niks te missen! Daarnaast komt er elke dag een video van wat er is gebeurd die dag op de Instagram en Facebook van Omroep Brabant Radio.

Heb je nog een leuke tip voor het bakfiets-team of wil je dat we bij jouw club, bedrijf of evenement langskomen? Laat het ons weten via een WhatsApp bericht naar 06 573 282 03.

Extra uitzending
Vanavond is er ook nog een extra lange uitzending op Omroep Brabant radio. We geven je daar tips voor je lijstje en draaien de beste muziek ter inspiratie voor iedereen die nog twijfelt. Presentatoren Maarten Kortlever en Stef van Duijnhoven zijn er vanaf 17:00 uur tot middernacht.

Je kunt stemmen op de Top 900 tot vanavond 23:59 uur. Wacht dus niet langer! Alles weten over de lijst? Kijk op omroepbrabant.nl/top900.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!