Liveblog

112-nieuws: Man krijgt winkelverbod • jongen (14) geschept door auto

4 september om 05:47 • Aangepast zaterdag om 02:08
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

22.34

Man scheldt personeel uit en krijgt winkelverbod

Een klant van supermarkt Lidl in Maarheeze heeft een winkelverbod gekregen. De man had het personeel een dag eerder al uitgescholden, nadat hij een zak chips had geopend in de winkel. Volgens de politie wilde het personeel hem vandaag de toegang ontzeggen. Ze wilden zijn gegevens opschrijven, maar de man werkte niet mee. Daarop heeft de politie hem een winkelverbod gegeven.

20.15

Hockeyclub ontruimd vanwege gevaarlijke stof

Een hockeyveld in Veldhoven is ontruimd. Een bedrijf was bezig met het beregeningssysteem van de kunstgrasvelden, waarbij een verkeerde vloeistof gebruikt is. Door de menging van twee stoffen ontstond volgens de brandweer een gevaarlijke mix.

Lees hier meer.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
17.00

Jongen (14) geschept door auto

Op de Eisenhowerlaan in Eindhoven is een 14-jarige jongen geschept door een auto. Dat gebeurde toen hij de kruising wilde oversteken. Hij kwam op de motorkap en de voorruit terecht en raakte zwaargewond.

De weg werd direct afgesloten zodat de hulpdiensten, die massaal aanwezig waren, hun werk konden doen. Een traumahelikopter heeft de jongen uiteindelijk meegenomen naar het traumacentrum in Nijmegen. De politie sloot de weg tijdelijk af om getuigen te horen. De afsluiting van de verkeersader tussen Eindhoven en Helmond midden in de spits zorgde voor een flinke file.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
15.37

Jongen op fatbike zwaargewond

Een 15-jarige jongen op een fatbike is zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Kaatsheuvel. Het ongeluk gebeurde op de Hilsestraat. De jongen stak volgens getuigen plotseling de straat over en een auto kon de jongen niet meer ontwijken. De fietser is gereanimeerd en zwaargewond met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
14.14

Scooterrijder ernstig gewond

Een scooterrijder is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt op de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven na een botsing met een auto. De auto reed net het terrein af van een schadeherstelbedrijf en botste met de linkervoorkant met de scooter.

Er werden meerdere hulpdiensten opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. Omdat de heli nog onderweg was naar de plek van het ongeval besloot de ambulance alvast richting het ziekenhuis te rijden met het slachtoffer.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
14.17

Schietpartij: gewonde naar het ziekenhuis

In Dinteloord is woensdagmiddag iemand gewond geraakt bij een schietpartij. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een medewerker van een BP-tankstation aan de Middenweg meldde de man zich bij het tankstation met de wond. "Hij zei dat hij in zijn knie geschoten was."

Lees hier meer.

12.52

Gevaarlijke stof gelekt bij bedrijf Moerdijk, meerdere gewonden

Bij een bedrijf aan de Middenweg op het industrieterrein in Moerdijk is vanochtend een bedrijfsongeval gebeurd. Er was sprake van een gevaarlijke stof die lekte, aldus een woordvoerster van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Drie mensen zijn daarbij gewond geraakt.

De slachtoffers worden medisch onderzocht. Een traumahelikopter is ter plekke. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Het lek is inmiddels gedicht. De lekkende stof vormt geen gevaar voor de omgeving.

09.24

Steekpartij in Eindhoven

Op de Raiffeisenstraat in Eindhoven is een man in zijn gezicht gestoken. Hij raakte lichtgewond. De politie heeft iemand aangehouden. Er zou een gevecht aan de steekpartij vooraf zijn gegaan. Er loopt een onderzoek en de politie vraagt getuigen om zich te melden.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
09.14

Inbraak in wijnwinkel

Op de Wilhelminastraat in Breda is vannacht ingebroken in wijnwinkel Wijnhuis Oktober. De winkel verkoopt exclusieve wijnen. Er werd een ruit ingeslagen en er zou wijn weggenomen zijn. De politie doet onderzoek naar sporen in de winkel en is bezig met een buurtonderzoek.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
07.10

Man (30) vast voor explosies en beschieting in Oss

De politie heeft woensdag een 30-jarige man uit Berghem opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij explosies en een beschieting bij woningen aan Karel de Stoutestraat in Oss en bij de Van Limburg Stirumstraat in Oss. Eerder werden er al twee verdachten gearresteerd voor deze incidenten. Het gaat om een 34-jarige man uit Oss en een 41-jarige man uit Berghem.

Lees hier meer.

06.15

Drie gewonden bij ongeluk op A58

Bij een ongeluk op de A58 bij Roosendaal zijn in de nacht van dinsdag op woensdag drie mensen gewond geraakt, van wie één ernstig. Twee auto's botsten door onbekende oorzaak op elkaar. De snelweg tussen Zegge en Roosendaal-Oost is afgesloten. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg rond halfelf weer open zal zijn.

Lees hier meer.

Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties
05.40

Gewapende agenten naar overval in huis Roosendaal

De politie kreeg dinsdagavond rond 23.00 uur een melding van een overval op een woning aan de Lavendelberg in Roosendaal. Agenten met kogelwerende vesten kwamen naar het huis. Wat er precies is gebeurt is nog niet bekend. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties
21.40

Kapotte trein op spoor Geldermalsen en Den Bosch

Door een defecte trein rijden er tussen Geldermalsen en Den Bosch minder treinen en is er vertraging. De problemen duurden tot kwart over elf gisteravond.

21.20

Gevonden dode overleden door ongeval

De politie Oost-Brabant heeft bekend gemaakt dat de overleden persoon die vanmiddag in een sloot aan de Koolhof in Berlicum werd gevonden is overleden aan 'een noodlottig ongeval'. Volgens de politie gaat het om een 68-jarige man uit Berlicum.

21.15

Brandlucht in Waalwijk

De brandweer rukte uit voor een industriebrand bij Van den Burg Eiproducten aan de Sluisweg in Waalwijk. Volgens enkele medewerkers was er een brandlucht waargenomen. Het brandalarm ging in werking en meteen werd het bedrijf ontruimd. De brandweer onderzocht het pand. Waar de brandlucht vandaan kwam is niet bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!