Video

Gewonde schietpartij meldt zich bij tankstation: 'Bloedbad naast auto'

4 september om 14:06 • Aangepast gisteren om 02:05
nl
Een man met schotwonden heeft zich woensdagmiddag gemeld bij een BP-tankstation aan de Steenbergseweg in Dinteloord. Hij kwam met de auto bij de benzinepomp en vroeg om hulp. Bij de benzinepomp is niet geschoten. Waar de man wel gewond is geraakt, is niet duidelijk. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Ron VorstermansProfielfoto van Rens Knapen
Geschreven door

Een medewerkster van het tankstation vertelt dat het slachtoffer naar het tankstation kwam om hulp te vragen. "Hij zei dat hij in zijn knie geschoten was", vertelt ze. "Hij bleef in zijn auto zitten. Mijn baas kwam vervolgens met een verbandkoffer. Er lag een heel bloedbad naast de auto."

Pieter Vlamings, de eigenaar van het tankstation, ving het slachtoffer samen met een klant op. "Het bloed spoot uit zijn knie", vertelt hij. "We hebben de wond proberen te stelpen. Maar als je het aan de ene kant dichthield, kwam het er aan de andere weer uit. Die kogel is er dwars doorheen gegaan." Met zijn tweeën hebben ze de wond dichtgehouden tot de ambulance kwam. Het ambulancepersoneel heeft het vervolgens afgebonden.

"Was maar naar een tankstation verderop doorgereden."

Volgens de medewerkster gaat het om een man van tussen de 25 en 30 jaar oud. Hoe en waar de schietpartij is gebeurd, weet ze niet. "Niemand wist wat er aan de hand was", geeft ze aan. Ook de eigenaar heeft geen idee waar de schietpartij was en hoorde het slachtoffer allerlei telefoontjes plegen. "Ik dacht alleen maar, hier wil ik niks mee te maken hebben."

Het tankstation is met lint afgezet door de politie. De politie doet onderzoek naar wat er is gebeurd. Vlamings is niet blij dat zijn pompstation nu plaats delict is. "Daardoor liggen we anderhalf tot twee uur plat", vertelt de eigenaar. "In eerste instantie vond ik het vervelend voor de man. Maar achteraf denk ik, was maar naar een tankstation verderop doorgereden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!