Ravage op A50 nadat bestelwagen op kraan botst

5 september om 12:26 • Aangepast vandaag om 17:07
nl
Op de A50 bij Ravenstein is donderdagochtend een bestelwagen achterop een kraan gebotst. Eén rijstrook moest daardoor dicht, meldt Rijkswaterstaat. Het bergen van de kraan duurde uren.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

De klap is groot geweest, van de bestelwagen is niet veel meer over. De kraan is van defensie. Volgens een woordvoerder van de koninklijke marechaussee stond de kraanwagen stil op de vluchtstrook en is de bestelbus er vervolgens achterop gereden. Brandweer, politie en ambulance kwamen naar de plek van het ongeluk.

Volgens een woordvoerder van de politie is een persoon ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. "Vooralsnog lijkt het erop dat deze persoon veel geluk heeft gehad."

Er is bij het ongeluk veel rommel op de weg terechtgekomen, liet Rijkswaterstaat rond kwart over een weten. Voor het bergen van de kraan moet een dieplader komen. De afhandeling van het ongeluk heeft tot ver in de middag geduurd.

Het verkeer richting Arnhem is vanaf knooppunt Hintham omgeleid via de A2 en A15. Ook richting Oss was volgens Rijkswaterstaat vertraging door kijkers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!