Video

Opa, oma en kleinkinderen belanden met auto op zijn kant

7 september om 20:32 • Aangepast zaterdag om 20:50
nl
Een auto met daarin een man (71) en zijn vrouw uit Sint-Oedenrode en hun twee jonge kleinkinderen is zaterdagavond in Best op zijn kant terechtgekomen. Dat gebeurde nadat de wagen op de Sint-Oedenrodeseweg van de weg was geraakt en daarna een boom uit de berm reed.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Een woordvoerder van de brandweer meldt dat het naar omstandigheden goed gaat met de kinderen, maar ook dat de schrik er bij hen goed in zat. Ook hun oma en opa waren flink geschrokken. Een van de kinderen, een meisje, is voor de zekerheid na controle in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dit omdat ze wat bleek zag.

Het ongeluk gebeurde even na zevenen. Waardoor opa met zijn auto van de weg raakte en de boom raakte, is niet duidelijk. De boom die afbrak, belandde op het fietspad.

De gekantelde wagen (foto: SQ Vision).
De gekantelde wagen (foto: SQ Vision).
De afgebroken boom (foto: SQ Vision).
De afgebroken boom (foto: SQ Vision).

Het ongeval gebeurde vlak voor een boerderij. De bewoners hiervan ontfermden zich direct over de vier inzittenden van de wagen. Ondertussen waren brandweer, twee ambulances en de politie onderweg. De Sint-Oedenrodeseweg was na het ongeluk afgezet.

De gekantelde wagen (foto: SQ Vision).
De gekantelde wagen (foto: SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!