Liveblog

112-nieuws: vrouw gewond bij ongeval • extra drukte op wegen verwacht

10 september om 05:55 • Aangepast woensdag om 18:11
nl
In dit liveblog hielden we je dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.48

Vrouw gewond bij ongeluk in Best

Een vrouw is vanavond gewond geraakt bij een ongeval tussen twee auto's in Best. Het ongeluk gebeurde op de toerit naar de A2 richting Eindhoven.

De brandweer moest een deur uit de auto knippen om de vrouw eruit te krijgen. Ze is in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter ingeseind maar die is uiteindelijk afgezegd omdat de verwondingen minder ernstig bleken dan gedacht.

Vrouw gewond bij ongeluk in Best (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Vrouw gewond bij ongeluk in Best (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
21.23

UPDATE - Verdachte van steekpartij opgepakt

De politie heeft een man opgepakt die verdacht wordt van het neersteken van een vrouw in een huis in Eindhoven. De man vluchtte te voet nadat de vrouw meerdere malen gestoken was in haar woning aan de Bethaniestraat. In het huis waren ook drie jonge kinderen aanwezig.

Lees hier meer.

20.19

Extra drukte op wegen voorspeld

Weggebruikers moeten morgen rekening houden met extra drukte op de wegen. Daarvoor waarschuwt Rijkswaterstaat. Morgen staakt het personeel van de NS en streekvervoerders tussen vier uur en acht uur in de ochtend. Ook wordt slecht weer voorspeld. 'Wees alert', aldus Rijkswaterstaat op X.

19.15

Twee auto's botsen op elkaar in Budel

Twee auto's zijn vanavond rond zeven uur op elkaar gebotst in Budel. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Burgemeester van Houtstraat en de Willem de Zwijgerstraat.

Een van de inzittenden is ter plaatse behandeld door personeel van een ambulance. De man klaagde over pijn aan zijn been maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto had geen verwondingen. Haar auto liep aan de zijkant schade op.

De kruising werd een tijdje afgesloten voor verkeer. Daardoor liep een bus ruim een half uur vertraging op. De bus op weg richting Budel-Dorplein kon niet keren op de weg en moest daardoor wachten.

Foto: WdG / SQ Vision
Foto: WdG / SQ Vision
Foto: WdG / SQ Vision
Foto: WdG / SQ Vision
19.01

Vrouw neergestoken in huis, verdachte is gevlucht

Een vrouw is vanmiddag neergestoken in haar huis aan de Bethaniestraat in Eindhoven. Dat meldt de politie. De vrouw zou meerdere malen gestoken zijn door een man. In huis waren ook drie jonge kinderen aanwezig.

De man sloeg op de vlucht, de politie is met meerdere eenheden naar hem op zoek. Ze doen onderzoek in het huis en in de buurt.

De steekpartij ligt volgens de politie in de relationele sfeer, dat wil zeggen dat de twee elkaar kennen. De politie wil verder niets kwijt over de relatie tussen de twee.

Lees hier meer.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
18.57

Kop-staartbotsing op de rondweg Uden

Op de Rondweg in Uden zijn vanavond drie auto's op elkaar gebotst. Alle hulpdiensten waren aanwezig, maar hoefden niets te doen: er waren geen gewonden. Wel was er de nodige blikschade.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
18.32

Brand in appartement Westpoint

In een appartement in de woontoren Westpoint in Tilburg is dinsdag brand uitgebroken. De brand zou zijn ontstaan in een sauna in een van de appartementen op de 37e verdieping. Ongeveer negen appartementen hebben waterschade opgelopen, zo laat de brandweer weten. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Lees hier meer.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
16.47

Zoektocht naar vermiste vrouw

Een 53-jarige vrouw uit Oosterhout wordt vermist. Het Veteranen Search Team heeft dinsdag tevergeefs naar de vrouw gezocht in de buurt van de Burgemeester Materlaan. Daar is zij zondagochtend om half negen voor het laatst gezien. Zij liep die ochtend te voet naar een nabijgelegen bos.

Het Veteranen Search Team zoekt nog door tot het donker wordt. Woensdag wordt de zoekactie dan weer opnieuw opgepakt in de omgeving van het bos.

De vrouw heeft een lichte huidskleur en blond haar tot op de schouders. Ze draagt een lichte spijkerbroek, een zwart shirt met bloemetjes en witte Puma sneakers. De politie roept mensen op om 112 te bellen als ze de vrouw zien.

16.12

Dode vrouw in huis Oosterhout blijkt natuurlijke dood

De vrouw die gisterochtend dood in haar huis in Oosterhout is gevonden, is niet om het leven gekomen door een misdrijf. Dat meldt de politie. Agenten deden gisteren uitgebreid onderzoek in het huis aan de Leeuwenstraat.

Op het moment dat de vrouw werd gevonden, was niet met zekerheid te zeggen of het om een natuurlijke dood ging. Vandaar dat er uitgebreid onderzoek is gedaan.

15.30

Geld gestolen bij vier zaken in Valkenswaard

In het centrum van Valkenswaard is afgelopen weekend op vier plaatsen ingebroken. Het gaat om twee winkels in De Kerverij en bij een horecazaak en winkel aan de Handwerkstraat. Overal werd geld meegenomen, meldt de nieuwssite Valkenswaard24. De diefstallen gebeurden van vrijdag op zaterdag tussen elf uur 's avonds en half negen in de ochtend, aldus de politie.

15.07

Politie rolt wietkwekerij op

Agenten hebben vandaag in een huis aan de Spoorstraat in Helmond een wietkwekerij opgerold. Er stonden ongeveer 150 tot 200 hennepplanten in het appartement. De bewoner was niet thuis toen de politie binnenviel. Het opruimen van de planten is inmiddels begonnen.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
14.50

Rechterrijstrook van de A73 dicht

Op de A73 bij Vierlingsbeek is vanmiddag de rechterrijstrook afgesloten. Dat komt door een kapotte vrachtwagen. Het verkeer in de richting van Nijmegen heeft hierdoor vijftien minuten vertraging.

13.29

Verkeersborden komen in rioolwaterzuivering terecht

Bij de rioolwaterzuivering van Waterschap De Dommel krabden ze zichzelf achter de oren toen ze een wel heel bijzonder object tegenkwamen. Ze vonden namelijk vijf zogenaamde geleidebalken. Hoe de verkeersborden in het riool terecht zijn gekomen, weet het waterschap niet. "Duidelijk is wel dat dit niet één van de drie p's is die wél in het riool thuishoren: poep, plas of (wc)papier", aldus het waterschap.

Wachten op privacy instellingen...
13.34

Kapotte vrachtauto op de A67

Door een vrachtauto met pech is er op de A67 tussen Venlo en Eindhoven vertraging van zo'n dertig minuten. Bij knooppunt Leenderheide is de rechterrijstrook dicht.

13.14

Brug dicht door probleem op de A27

Door een probleem met een slagboom bij de Merwedebrug in Gorinchem heeft het verkeer op de A27 vanmiddag vertraging. Volgens de ANWB staan automobilisten op de A27 van Breda naar Gorinchem en in de tegenstelde richting stil. Het verkeer in de richting van Gorichem heeft bijna een half uur vertraging.

09.31

File op de A2

Wie vanuit Weert over de A2 naar Eindhoven rijdt, komt in de file te staan bij afrit Valkenswaard. Daar is vanochtend een ongeluk gebeurd. De linkerrijstrook is daardoor dicht. De vertraging is meer dan een half uur.

09.03

Scooter en bakfiets botsen op elkaar

Een vader met kinderen op een bakfiets zijn vanochtend op een scooter gebotst op de Wethouder van Eschstraat in Oss. Het gebeurde op de kruising met de Chrysantstraat. Door de botsing vielen twee jongetjes uit de bakfiets. Een van de kinderen had na de botsing een tand door de lip.

De vader raakte gewond aan zijn hand. Zij zijn meegenomen door een ambulance. De scooterrijder bleef na het ongeluk enige tijd op de grond zitten, maar kon na een check van de ambulancemedewerker zelf naar huis lopen.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
07.34

Boom zorgt voor problemen

Op de Floralaan West in Eindhoven heeft een omgevallen boom voor problemen op de weg gezorgd. De weg was volledig versperd door de boom, die over beide rijbanen en het fietspad lag. De Floralaan West werd aan beide kanten afgesloten door de brandweer. Zij waren ruim een half uur bezig om de boom kleiner te zagen en de takken op te ruimen. De weg is inmiddels weer vrij. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto: Arno vna der Linden/SQ Vision.
Foto: Arno vna der Linden/SQ Vision.
05.00

Ernstige botsing in Oss

Op de Megensebaan in Oss is een auto vanmorgen rond vijf uur tegen een boom gebotst. De bestuurder is gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Lees hier meer.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
02.00

Auto rijdt sloot in

Een auto is afgelopen nacht in een sloot beland naast het kanaal aan de Kanaaldijk Noord in Dongen. Na een zoektocht is de bestuurder van de auto nog niet gevonden.

Lees hier meer.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
22.34

Appartement gesloten door gemeente

Een appartement aan de Penelopestraat in Eindhoven is door de gemeente gesloten. Dat meldt Studio040. In het huis werd eerder een hennepkwekerij met 250 hennepplanten gevonden. Stroom werd illegaal afgetapt. Het appartement blijft zeker vijf maanden gesloten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!