Video

Overval op telefoonwinkel, daders ontsnappen op scooter: 'Erg geschrokken'

zaterdag om 15:08 • Aangepast maandag om 14:20
nl
Er is zaterdagmiddag rond kwart over twee een overval gepleegd op telefoonreparatiewinkel Telephone City aan de Stationsstraat in Waalwijk. De in het donker geklede daders zijn er op een scooter vandoor gegaan en hebben behoorlijk wat buit gemaakt. De politie is naar ze op zoek.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De daders zijn volgens een getuige de winkel binnengekomen met twee vuurwapens. Daar hebben zij behoorlijk wat spullen meegenomen. Ze hadden ook een hamer bij zich waarmee ze de vitrines kapot hebben geslagen.

Op het moment dat de dieven de winkel wilden verlaten, werd de deur door omstanders dichtgehouden. De ruit van de deur is vervolgens deels gesneuveld, toen de daders het pand wilden verlaten.

Op deze beelden zie je hoe de dieven de winkel probeerden te verlaten (het artikel gaat nog door onder de video):

De dieven zijn vervolgens op een scooter of motor zonder kenteken en motorkap weggereden. Ze hadden een Aldi-tas bij zich. De politie is er nog achteraangegaan, maar tevergeefs. Het vermoeden is dat ze in de richting van Tilburg-Noord zijn gereden.

Geschrokken
Met de eigenaar van de winkel en de medewerkster die op het moment van de overval aanwezig was, gaat het naar omstandigheden goed. "We zijn wel erg geschrokken."

Wachten op privacy instellingen...
De ingeslagen ruit (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
De ingeslagen ruit (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
De ingeslagen ruit (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
De ingeslagen ruit (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!