Liveblog

112-nieuws: motor botst met auto • dodelijk ongeluk met zijspan

15 september om 19:17 • Aangepast 27 september om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

19.16

Auto met bruidegom in beslag genomen

Voor veel mensen moet het de mooiste dag van hun leven zijn, maar voor een pasgetrouwd stel in Bergen op Zoom liep het vanmiddag even anders af. Tijdens de trouwstoet reden sommige mensen zo asociaal dat de politie moest ingrijpen. De stoet werd geblokkeerd.

Lees hier meer.

Wachten op privacy instellingen...
18.14

Dodelijk ongeluk met zijspan

Er is vanmiddag een 77-jarige man uit Alkmaar overleden tijdens Classic Motorrace in Gemert, laat de politie weten. Het zou gaan om een official van het evenement. Het ongeluk gebeurde met een motor met zijspan op de Serisweg.

Lees hier meer.

16.31

Motor botst met auto

Een motor en een auto zijn vanmiddag in Tilburg tegen elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde vlakbij een tankstation aan de Huibevendreef. Er zijn geen gewonden.

15.25

Politie neemt spookvoertuig in beslag

De politie heeft afgelopen nacht rond half een een spookvoertuig aan de Edisonstraat in Den Bosch in beslag genomen. Het voertuig was voorzien van een buitenlands kenteken. Na controle van de politie werd de auto in beslag genomen en in opdracht van de politie afgevoerd door bergingsbedrijf.

Politie neemt spookvoertuig in beslag (foto: Bart Meesters/SQ Vision).
Politie neemt spookvoertuig in beslag (foto: Bart Meesters/SQ Vision).
14.07

Asociale bestuurder in Eindhoven blijkt bezopen

In de Achtse Barrier, een stadsdeel in Eindhoven, is vanmorgen een bestuurder van een wagen aangehouden. De automobilist reed asociaal over de Fransebaan, schrijft een wijkagent op Instagram. Toen de politie de bestuurder aanhield, bleek deze flink gedronken te hebben. Deze blies ruim twee keer zoveel als de toegestane hoeveelheid alcohol. De bestuurder is zijn rijbewijs kwijt.

Wachten op privacy instellingen...
11.40

Bosschenaar valt vrouwen lastig in Rotterdam

Een 27-jarige Bosschenaar is vanmorgen in Rotterdam opgepakt, omdat hij daar twee vrouwen lastigviel. Toen de politie naar de man zocht, was hij nergens te vinden. Daarom werd er een lokagent ingezet: een vrouwelijke agente in burgerkleding liep door de wijk. Dat werkte: de man begon ook haar lastig te vallen. Daardoor kon hij worden aangehouden.

Lees hier meer.

10.56

Illegale rave party

Een illegale rave party is stilgelegd in de vroege zondagochtend. Er waren 250 bezoekers aanwezig. Omdat zij aanvankelijk niet wilden vertrekken, heeft de politie de stekker uit het stroomaggregaat getrokken. Daarna is het terrein leeg geveegd.

Lees hier meer.

09.57

Straatrace in Eindhoven

Twee mannen van 22 en 24 hebben een straatrace gehouden in de nacht van zaterdag op zondag. Ze raceten door Eindhoven met snelheden van rond de 150 kilometer per uur, op een plek waar maximaal 30 kilometer per uur is toegestaan. Ze werden gepakt en moesten direct hun rijbewijs inleveren.

Lees hier meer.

09.40

Lijk lag 'in plastic verpakt op de achterbank'

De politie is zaterdag tot laat in de avond bezig geweest met onderzoek naar de dode die is gevonden in een auto in het buitengebied van Maarheeze. Al snel werd duidelijk dat de politie rekening houdt met een misdrijf.

Het lijk dat in de auto werd gevonden, zou in plastic zijn verpakt volgens het ED. De krant schrijft dat een buurtbewoonster de auto donderdag al had gezien. Toen de wagen er in het weekend nog steeds stond, is ze gaan kijken en heeft ze de politie gebeld. Op de achterbank lag een blauwe plastic zak die dicht getapet was. Het leek of er een lichaam in zat, vertelde de buurtbewoonster tegen het ED.

Lees hier meer.

06.48

Illegale rave stopgezet door politie

In de buurt van Loon op Zand is vannacht een illegale rave gehouden. De politie heeft de rave stopgezet. Dat meldt de politie-eenheid van Langstraat op Instagram.

Nadat het feest was gelokaliseerd, hebben verschillende eenheden van de politie met honden een eind gemaakt aan de rave. Alle feestvierders zijn naar huis gestuurd. Dat ging zonder grote problemen 'ondanks wat onvriendelijke woorden her en der', zo zegt de politie. Om hoeveel feestgangers het precies ging, is niet bekend gemaakt.

02.19

Brand in houtopslag

Bij een houtopslag in Beugen heeft vannacht brand gewoed. De houtopslag staat vlak naast een huis. Daarom schaalde de brandweer snel op. Verschillende korpsen kwamen mee helpen blussen. De bewoners van het huis en hun honden konden op tijd wegkomen.

De rookwolken stijgen op vanuit de houtopslag (foto: Saskia Kusters/SQ Vision)
De rookwolken stijgen op vanuit de houtopslag (foto: Saskia Kusters/SQ Vision)
23.14

Lege auto gevonden in een sloot

In een sloot langs een van de buitenwegen van Liessel, is een onbemande auto gevonden. Hoe het voertuig daar gekomen is, is onduidelijk. Er waren geen mensen meer in de buurt. De politie heeft de auto af laten voeren. Op een later moment wordt uitgezocht hoe de auto in de sloot beland is.

De auto hangt in de sloot langs een van de buitenwegen van Liessel (foto: Walter van Bussel/SQ Vison)
De auto hangt in de sloot langs een van de buitenwegen van Liessel (foto: Walter van Bussel/SQ Vison)

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!