Liveblog

112-nieuws: auto's door brand beschadigd • aanrijding op het spoor

Vandaag om 06:59 • Aangepast vandaag om 08:30
nl
In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

08.20

Storing op spoor duurt langer

De hele ochtend rijden er geen treinen tussen Dordrecht en Roosendaal. Waar de NS eerst hoopte dat de seinstoring om negen uur verholpen zou zijn, is dat nu naar verwachting pas om half 1 vanmiddag.

Wachten op privacy instellingen...
06.45

Seinstoring op het spoor

Vanwege een seinstoring: rijden de treinen tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe met vertraging en rijden er minder treinen. De NS hoopt dat de treinen hier rond negen uur weer volgens schema zullen rijden.

06.29

Aanrijding op het spoor

Na een aanrijding rijden er geen treinen tussen Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke. De NS hoopt dat de treinen rond tien uur hier weer volgens schema kunnen rijden.

05.11

Auto's door brand beschadigd

Twee auto's in de Componistenlaan in Tilburg-Noord zijn afgelopen nacht door brand beschadigd. Het vuur werd rond halfvier ontdekt. Een van de auto's stond in lichterlaaie, de tweede auto liep schade aan de voorkant op door de stralingswarmte. De brandweer bluste de auto's.

Deze brand is de zoveelste in een reeks autobranden die Tilburg teistert. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de autobranden.

Hoe de brand in de Componistenlaan in Tilburg kon uitbreken, wordt onderzocht (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
Hoe de brand in de Componistenlaan in Tilburg kon uitbreken, wordt onderzocht (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
03.39

Auto in beslag genomen

Een auto is afgelopen nacht in beslag genomen door agenten van de politie Heusden. Zij zagen valse kentekenplaten op de auto.. Daarop kreeg de bestuurder een stopteken. De auto bleek gestolen, evenals de kentekenplaten.

De twee mensen in de auto werden gecontroleerd. Bij hen werd softdrugs en harddrugs gevonden. Zij werden aangehouden en overgebracht naar een cellencomplex.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!