Video

Weer overval op tankstation: onderzoek naar link met eerdere overvallen

maandag om 12:31 • Aangepast dinsdag om 11:06
nl
De politie onderzoekt of een overval op een tankstation in Schaijk zondagavond gelinkt kan worden aan overvallen in Rosmalen en Heeswijk-Dinther. Die overvallen werden vorige week maandag en woensdag gepleegd.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

De overval gebeurde rond acht uur ’s avonds op de Udensedreef. De overvaller vroeg iets aan de medewerker, waarop hij diegene vastpakte en bedreigde met een mes. Hij deed een greep uit de kassa en rende vervolgens de zaak uit, in de richting van de Dokter Langendijklaan.

Met politiehelikopter gezocht
De medewerker van het tankstation schakelde de politie in. Die zocht onder meer met een politiehelikopter de omgeving af. Het gaat om een witte kale man van vermoedelijk 35 jaar oud. Hij is slank, heeft een stoppelbaardje en is tussen de 1.80 en 1.90 meter lang.

De man droeg een grijze jas of vest met capuchon met daaronder een zwart V-hals T-shirt. Daarnaast droeg hij een zwarte broek met gaten en groene, donkere Nike sportschoenen.

Mensen die iets gezien hebben, worden opgeroepen zich te melden bij de politie. Die onderzoekt ook of er een link is met eerdere overvallen op tankstations in Rosmalen en Heeswijk-Dinther vorige week. Het uiterlijk van de man en de manier waarop hij te werk ging komen namelijk overeen met die overvallen.

Verdachte vrijgelaten
Voor de overval in Heeswijk-Dinther werd eerder een 48-jarige man uit Oss aangehouden, maar die is volgens de politie alweer vrijgelaten.

DIT VIND JE VAST OOK INTERESSANT:

Politiehelikopter zoekt naar man die tankstation overviel

Vorige week was er ook al een overval in Heeswijk-Dinther

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!