Liveblog

112-nieuws: auto in greppel • inbreker betrapt

woensdag om 05:36 • Aangepast donderdag om 12:16
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

20.08

Man opgepakt voor zware mishandeling in azc

De politie heeft een man (22) aangehouden op het asielzoekerscentrum (azc) in Budel. Hij wordt verdacht van zware mishandeling op het azc in Budel. Bij het incident raakte één persoon gewond, zo maakte de politie vandaag bekend.

De meldkamer werd iets na middernacht ingelicht over 'een conflict waarbij een persoon gewond was geraakt in het gezicht'. Agenten die op de melding afgingen, hadden moeite om te achterhalen wat er precies was gebeurd. Zowel het slachtoffer als de verdachte waren namelijk onder invloed.

De agenten hielden uiteindelijk één van de mannen als verdachte aan en het slachtoffer (34) is naar het ziekenhuis overgebracht. Uit onderzoek bleek later dat de verdachte bij de ruzie een mes heeft gebruikt.

19.25

Auto belandt in greppel na aanrijding

Op de kruising van de Mulkstraat en de Fabrieksstraat in Budel zijn vanavond rond kwart voor zeven twee auto's op elkaar gebotst. Een van de chauffeurs wilde vanaf de Fabrieksstraat de Mulkstraat oprijden. Hij zag daarbij de andere auto over het hoofd. Het voertuig dat vanaf de Mulkstraat naderde, belandde door de klap van de aanrijding in een greppel. De bestuurder werd uit de greppel gehaald en is door ambulancepersoneel onderzocht, verdere behandeling in het ziekenhuis bleek niet nodig.

Foto: WdG / SQ Vision
Foto: WdG / SQ Vision
Foto: WdG / SQ Vision
Foto: WdG / SQ Vision
Foto: WdG / SQ Vision
Foto: WdG / SQ Vision
17.12

Grondstoffen voor drugsproductie gevonden

Op het industrieterrein Rondven in Maarheeze zijn vanmiddag grondstoffen aangetroffen voor de productie van synthetische drugs. De politie en de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) doen onderzoek bij de vindplaats. Het pand waarin de grondstoffen zijn ontdekt, ligt om de hoek bij een recent aangetroffen drugslab. Daarbij werd half augustus een 28-jarige man uit Budel aangehouden.

Hier lees je meer over het oprollen van het drugslab

Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
15.54

Inbreker op heterdaad betrapt

In Budel is maandag een 21-jarige inwoner op heterdaad aangehouden bij een woninginbraak. Hij werd rond halfzes ’s middags betrapt, maar ontsnapte via de tuin van het huis. Bij de achtervolging werd een politiehelikopter ingezet. Agenten wisten hem korte tijd later in de kraag te pakken. Dat gebeurde bij een werkbus op straat. De man bleek gewond te zijn. De politie denkt dat hij de verwondingen tijdens de inbraak heeft opgelopen. De man is na een bezoek aan het ziekenhuis in de cel gezet, zo laat de politie vandaag weten.

Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
14.49

Kop-staartbotsing met blikschade

Op de Randweg-Oost in Budel vond vanmiddag een aanrijding plaats. Een auto wilde vanaf de Randweg-Oost afslaan naar de toegangsweg van het azc. De bestuurder van de auto erachter kon niet op tijd remmen en botste achterop. Een van de inzittenden is door personeel van een ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een berger heeft een auto opgehaald, de andere auto kon op eigen kracht verder.

Foto: WdG / SQ Vision
Foto: WdG / SQ Vision
13.24

Tank lekt stikstof

Bij het bedrijf Omron Europe aan de Zilverenberg in Den Bosch is een tank met stikstof lek geraakt. Boven de tank was een witte wolk te zien die veroorzaakt werd door de stikstof. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het lek kunnen dichten. De oorzaak het lek is niet bekend.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
11.20

Geen treinen

Tussen Den Bosch en Wijchen rijden door een defecte bovenleiding geen treinen op dit moment. Dit duurt ten minste tot kwart voor een 's middags, meldt de NS.

Update: de treinen rijden weer.

09.36

Zes mensen opgepakt bij Champions League-duel PSV

Er zijn dinsdag zes mensen opgepakt in Eindhoven rond de Champions League-wedstrijd van PSV tegen Sporting Lissabon. Dat meldt de politie woensdagochtend.

Lees hier meer.

08.05

Vrouw van balkon gered

In een appartement op de achtste verdieping van een flat aan De Bokkelaren in Den Bosch is woensdagochtend rond kwart voor zes brand uitgebroken. De brandweer wist een vrouw van het balkon te redden. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees hier meer.

07.40

Auto tegen boom in Nuland

Een man is gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom reed in Nuland. Dat gebeurde op de Kerkdijk. De man moest uitwijken voor een dier dat de weg overstak en raakte van de weg. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een voorbijganger verleende na het ongeval eerste hulp. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd. Volgens de politie was er geen alcohol of drugs in het spel.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
23.35

Zwijn aangereden

Op de Luikerweg (N69) is dinsdagavond een zwijn aangereden door een auto. Door de klap was de auto dermate beschadigd dat die niet meer verder kon rijden. De politie heeft nog naar het zwijn gezocht in de berm, maar niet meer gevonden. Het verkeer kon om het ongeval heen rijden door over de uitvoegstrook te rijden.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
22.53

Schuur in brand

In een schuur achter een huis aan de Singel 1940-195 in Oss heeft brand gewoed. Daarbij kwam veel rook vrij. De brandweer zaagde meerdere schuurtjes open om het vuur onder controle te krijgen. Verschillende buurtbewoners verlieten samen met hun huisdieren uit voorzorg hun woning. Brandweerlieden rolden een brandslang uit door de woning en door de brandgang om de brand te kunnen blussen. Wat er precies in brand stond en hoe groot de schade is, is niet bekend.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
22.21

Drie jongeren gewond na botsing met boom

Drie jongeren zijn in Dorst met hoge snelheid tegen een boom gereden. Eén van hen raakte bekneld en moest door de brandweer uit de wagen worden bevrijd. De andere twee zijn ook gewond naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!