Video

Twee doden en een zwaargewonde door ongeval op A50

3 oktober om 11:14 • Aangepast zaterdag om 02:01
nl
Twee inzittenden van een auto zijn in de nacht van woensdag op donderdag omgekomen door een ongeval op de A50 bij knooppunt Valburg. Een derde slachtoffer uit Oss (25) is er ernstig aan toe. De mannen zouden betrokken zijn geweest bij een inbraak.
Profielfoto van Arnold Tankus
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond half vier uur op de toerit naar de A15 richting Bemmel. De automobilist is met hoge snelheid bij een bocht rechtdoor gereden, dwars door de vangrail heen. Uiteindelijk is de auto gelanceerd en kwam terecht in de bomen.

Hulpdiensten rukten massaal uit, maar konden niks meer betekenen voor twee slachtoffers, beiden 21, uit Utrecht. Vermoedelijk zijn ze uit de auto geslingerd tijdens het ongeval. Het derde slachtoffer, die in Oss woonachtig is schrijft het AD, is ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt de mogelijke betrokkenheid van de drie bij een misdrijf. Bij de auto werd een kluis gevonden die waarschijnlijk is gestolen bij een inbraak in Vaassen. Naar een vierde persoon wordt nog gezocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!