Gewapende overval op Kruidvat, politie zoekt nog naar dader

Gisteren om 20:22 • Aangepast gisteren om 21:40
nl
Een gewapende man heeft vrijdagavond een overval gepleegd op drogisterij Kruidvat aan de Bunders in Veghel. Daarbij is volgens de politie niemand gewond geraakt. De daders zijn op de vlucht geslagen.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

De politie reed in eerste instantie naar het filiaal in het centrum van Veghel toe, maar het bleek om de vestiging van het Kruidvat aan de Bunders te gaan. Daar liep een man met een mes de winkel in en bedreigde aan de kassa het jonge personeel. Daarna sloeg hij op de vlucht. Het is niet duidelijk of de man iets buit heeft gemaakt.

De politie heeft getuigen en het personeel gehoord. Ook hebben agenten bij een naastgelegen supermarkt camerabeelden bekeken. De politie is in de omgeving naar de overvaller op zoek en deelt een signalement van de verdachte.

Gevlucht op fatbike
Het gaat om een slanke, lichtgetinte man met een donkerblauwe Nike trainingsbroek aan. Hij droeg ook een zwart bomberjack met een capuchon en een zilveren rits en zwarte Nike schoenen. De man is samen met een andere man weggereden op een zwarte fatbike. Hij was geheel in het zwart gekleed en hij droeg een muts.

De politie roept mensen die iets gezien hebben, op zich te melden. Ze waarschuwt om de mannen niet zelf te benaderen.

Agenten zoeken in winkelcentrum de Bunders naar de dader (Foto: Sander van Gils/SQ Vision).
Agenten zoeken in winkelcentrum de Bunders naar de dader (Foto: Sander van Gils/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!