Week lang geen treinen tussen Tilburg en Eindhoven in Dutch Design Week

7 oktober om 10:27 • Aangepast dinsdag om 02:04
nl
Wie met de trein tussen Eindhoven en Tilburg reist, moet binnenkort opnieuw rekening houden met flinke vertraging. Van 19 tot en met 26 oktober rijden er op dat traject geen treinen vanwege werkzaamheden, zo kondigt de NS aan. Dat is precies de week waarin de Dutch Design Week wordt gehouden in Eindhoven.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

“Dit najaar wordt er op verschillende locaties in het land veel gewerkt aan spoor en stations. Dit heeft als gevolg dat reizigers rekening moeten houden met extra reistijd.” Wat er precies moet gebeuren aan het traject tussen Tilburg en Eindhoven is niet duidelijk.

De NS raadt reizigers aan om via Den Bosch te reizen. Dat zorgt voor een halfuur vertraging. Op het traject tussen Tilburg en Den Bosch verwacht de NS daardoor ook meer drukte.

(Stop)bussen
Tussen Tilburg en Boxtel rijden stopbussen. Vanuit Tilburg rijdt een bus vanaf de halte aan de Burgemeester Stekelenburgplein. In Oisterwijk kunnen reizigers opstappen aan de Schijfstraat. In Boxtel vanaf de NS bushalte aan de van Salmstraat.

Afgelopen voorjaar reden er ook al twee weken lang geen treinen tussen Tilburg en Eindhoven. Dat was toen vanwege een grote onderhoudsklus aan station Tilburg. Het Kampioensfeest van PSV viel in die periode, waardoor veel supporters moesten omrijden.

DIT WIL JE VAST OOK LEZEN:

Studenten kwamen afgelopen voorjaar in de problemen door de verstoringen op het spoor

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!