Drukte op de snelwegen: de herfstvakantie is begonnen

vrijdag om 16:29 • Aangepast gisteren om 10:49
nl
Op de snelwegen in Brabant is het vrijdagmiddag druk. De herfstvakantie is voor de scholen begonnen en veel mensen trekken eropuit. Van west naar oost, overal is er oponthoud.
Profielfoto van Tom Berkers
Geschreven door

Rond vier uur was er ruim een uur vertraging op de A2 bij Den Bosch. Dat kwam door een ongeluk bij knooppunt Empel. Van knooppunt Vught tot knooppunt Empel reed het verkeer langzaam door. De linkerrijstrook was afgesloten. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

Al wil dat niet zeggen dat het daarmee gedaan is met de drukte. Vooral rond de grote Brabantse steden is het druk.

Kettingbotsing op A27
Op de A27 van Breda naar Gorinchem zijn vier auto's op elkaar gebotst. Sinds kwart voor zes is die weg dicht. Verkeer richting Gorinchem wordt via de vluchtstrook geleid, maar dit levert wel drie kwartier extra reistijd op. Twee auto's moeten weggesleept worden. De A27 is naar verwachting om kwart over zes weer vrij.

Ook bij Oosterhout-Oost is een ongeluk gebeurd. De oprit is dicht. Verkeer wordt over de vluchtstrook geleid. Ook op onder meer de A58 van Tilburg naar Eindhoven, de A2 bij Eindhoven en de A50 bij Oss staat verkeer zo'n tien tot twintig minuten in de file.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!