Video

Cocaïnewasserij ontdekt in loods, vier mannen in de boeien geslagen

Gisteren om 19:30 • Aangepast vandaag om 08:44
nl
In een loods aan de Achtmaalseweg in Zundert heeft de politie een drugslab ontdekt. Het blijkt te gaan om een cocaïnewasserij, die nog volop in bedrijf was. De politie dacht eerder op de avond nog dat er in het lab amfetamine gemaakt werd. Bij binnenkomst werden twee mannen aangehouden. Later op de avond werden nog twee andere verdachten opgepakt.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

De politie kwam bij de loods in het buitengebied uit na eigen onderzoek, zo laat een woordvoerder weten. Toen agenten naar binnen gingen, zagen ze dat de loods werd gebruikt als drugslab. Er waren op dat moment mensen in de loods.

Twee verdachten konden meteen worden aangehouden. Twee anderen zetten het op een rennen en verscholen zich urenlang in de loods. "We gaan ervanuit dat er chemicaliën in het pand aanwezig zijn. Daarom houden we gepaste afstand", legde de politiewoordvoerder eerder op de avond uit.

De politie omsingelde het pand, in afwachting van een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI). Zij konden de twee andere mannen alsnog aanhouden. De vier verdachten zitten vast en de politie is nog even bezig met onderzoek.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!