PSV start voor het eerst in twee maanden weer met Lang in basis

Vandaag om 18:00 • Aangepast vandaag om 20:05
nl
Noa Lang staat voor het eerst sinds twee maanden weer in het basiselftal van PSV tijdens een Eredivisieduel. De tienvoudig international vormt in de uitwedstrijd tegen AZ samen met Johan Bakayoko en aanvoerder Luuk de Jong de voorhoede. Lang was op 24 augustus tegen Almere City FC voor het laatst basisspeler.
Profielfoto van Henk van Ingen
Geschreven door
Henk van Ingen

Malik Tillman en Ivan Perisic, die in het vorige competitieduel met Sparta nog basisspeler waren, zitten op de reservebank. Jerdy Schouten keert na een blessure terug in het team en staat samen met Guus Til en Ismael Saibari op het middenveld.

Rick Karsdorp staat voor het eerst in de basis bij PSV. De oud-Feyenoorder is rechtsback. Mauro Júnior schuift door naar de linkerkant, waar hij de geschorste Matteo Dams vervangt.

Bij AZ keren aanvoerder Jordy Clasie en Kristijan Belic terug in de basis. Beide middenvelders misten de laatste wedstrijd tegen Fortuna door blessures. Verdediger Bruno Martins Indi ontbreekt door een spierblessure.

PSV is na acht speelronden nog zonder puntenverlies. AZ staat op de derde plek, met 8 punten minder dan de Eindhovenaren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!